Image
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 11:39 Βλέπω/Ακούω

Ξεχάστε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Αλλαγή χρονιάς μόνοι μας

Τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας κρούει η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά Ματίνα Παγώνη μέσω τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Παρασκευής (16/10).

«Ξεχάστε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας», επεσήμανε αναφερόμενη στη διασπορά του κορονοϊού η κ. Παγώνη και με φόντο τα 453 νέα κρούσματα στην Ελλάδα.

«Ο αριθμός των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των νοσηλευομένων είναι οι τρεις δείκτες που μας δείχνουν πώς πάμε. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, έτσι όπως φαίνεται χωρίς καν να υπολογίζω τα επιδημιολογικά στοιχεία, ενώ στόχος μας είναι η μείωση των κρουσμάτων, εμείς έχουμε μια μικρή σταθερότητα η οποία ανεβοκατεβαίνει», σημείωσε μιλώντας στο Mega.

Τέλος επεσήμανε πως τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση, κανονικά θα έπρεπε να έχουμε μείωση των κρουσμάτων και όχι την υπάρχουσα αύξηση.

 

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 03.06.2026

Πρόγνωση του καιρού σήμερα 3/6/26

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα όμβρων στα ορεινά και κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης μεμον

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 02.06.2026

Αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ)

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ) περιόδου

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 02.06.2026

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Νάσος Αθανασίου

Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην βουλευτής Νάσος Αθανασίου, αφήνοντας πίσω του μια μακρά και πολυσχιδή πορεία στη δημοσιογραφία, την πολιτική και τα γράμματα. Γεννημένος