Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 17:43 Πολιτική

Γελοίο το μέτρο για τους 65άρηδες. Δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε


Την αντίθεσή του με την προοπτική επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα άτομα άνω των 65 εκφράζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος. Σε ανάρτησή του ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, «θα γελοιοποιηθεί».

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου, μάλιστα, κλείνει με το… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»

Πρόσφατα οι δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου με τις οποίες υποστήριζε ότι ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων, πυροδότησαν μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Τρίτη 24.03.2026

Διπλωματικός μαραθώνιος Μητσοτάκη: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμίρη του Κατάρ για το Ιράν και τον Λίβανο

Στο επίκεντρο η ανάγκη για άμεση αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή – Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τον κρίσιμο ρόλο της διπλωματίας για την ενεργειακή ασφάλεια. Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη σταθερότ

Post
Πολιτική Τρίτη 24.03.2026

Έκθεση Κομισιόν: Η Ελλάδα πέτυχε τη 2η μεγαλύτερη μείωση θανατηφόρων τροχαίων σε όλη την ΕΕ

Τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση θανάτων από τροχαία πέτυχε η Ελλάδα το 2025, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν για την οδική ασφάλεια τα οποία δημοσιεύθηκαν, σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου. Την ίδ

Post
Πολιτική Τρίτη 24.03.2026

Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση στηρίζει την κοινωνία – 56 εκατ. ευρώ για τη συγκράτηση των τιμών στα εισιτήρια

Για «στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση σε άλλη μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα» έκανε λόγο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στις χθεσινές ανακοιν