Image
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 20:56 Βλέπω/Ακούω

Στους δρόμους 100 νέα λεωφορεία από τη μεθεπόμενη βδομάδα - Άλλα 400 έως το τέλος του χρόνου

Ιδιαίτερη αναφορά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμά του, με φόντο τον συνωστισμό που παρατηρείται σε λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό εν μέσω πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι από πέρυσι στην Αττική έχουν προστεθεί 250 λεωφορεία, αυτά δεν φάνηκαν αρκετά για να αποφύγουμε φαινόμενα συνωστισμού.

"Γι' αυτό και θεσμοθετήσαμε τα κυλιόμενα ωράρια προσέλευσης στην εργασία" είπε και πρόσθεσε "χρειαζόμαστε, όμως, περισσότερα οχήματα και συχνότερα δρομολόγια. Οι έκτακτοι καιροί επιβάλλουν έκτακτα μέτρα. Έτσι, από την μεθεπόμενη εβδομάδα 100 νέα λεωφορεία μπαίνουν σε κίνηση και άλλα 400 έως το τέλος του χρόνου".

 

 

 

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 08.02.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 8/2/26

Στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.02.2026

Εντοπισμός και διάσωση 43 αλλοδαπών νοτιοανατολικά των Καλών Λιμένων

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Ιεράπετρας, των Καλών Λιμένων και της Αγίας Γαλήνης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Αρχηγείου Λ.Σ.

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.02.2026

Διάλεξη με θέμα «Διαστροφή, μια δομή μεταξύ άλλων» στο Δ.Ε.Α.Π. Περιστερίου

Στο πλαίσιο των δράσεων του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Περιστερίου (Δ.Ε.Α.Π.), πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Διαστρο