Image
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:57 Πολιτική

Μητσοτάκης - Live: Σε λίγο το τηλεοπτικό μήνυμα του - Πώς θα αποφύγουμε νέο lockdown

Σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει στις 18:00 τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες, με φόντο την κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα λόγω κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός θα περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί με βάση τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα, ενώ, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας "ο πρωθυπουργός δεν θα πει για lockdown, θα αναφερθεί στην κατάσταση σήμερα και τι πρέπει να γίνει για να μην εφαρμόσουμε σκληρότερα μέτρα".

Αναμένεται να υπογραμμίσει ότι οι πολίτες πρέπει να εφαρμόσουν με μεγάλη προσοχή και αυστηρότητα τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, μετά το "σήμα κινδύνου" που έχουν εκπέμψει οι υγειονομικές αρχές για την επιβάρυνση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στα Νοσοκομεία και την εκτόξευση των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων ασθενών.

 

 

madata.gr
Post
Πολιτική Σάββατο 30.05.2026

Το Δικταίο Άνδρο στο επίκεντρο Κοινοβουλευτικής παρέμβασης του Χάρη Μαμουλάκη

Αναδεικνύοντας την προχειρότητα και τον επιπόλαιο κυβερνητικό σχεδιασμό στο έργο ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου του Δικταίου Άνδρου, συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο Τομεάρχης Οικονομικ

Post
Πολιτική Παρασκευή 29.05.2026

Κυρανάκης στο συνέδριο Powergame – Economist: «Η Κρήτη κατέγραψε τη μεγαλύτερη μείωση θανάτων από τροχαία στην Ελλάδα»

Τη συνολική στρατηγική της κυβέρνησης για την οδική ασφάλεια, καθώς και τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα που ήδη καταγράφονται σε εθνικό επίπεδο, παρουσίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορώ

Post
Πολιτική Παρασκευή 29.05.2026

Συλλυπητήρια δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Νίκου Ταγαρά. Η παρουσία του ξεχώριζε, ήταν σοβαρή, παραγωγική με δημοκρατικό κριτήριο και ήθος. Στη θητεία του στο ΥΠΕΝ ε