Image
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:57 Πολιτική

Μητσοτάκης - Live: Σε λίγο το τηλεοπτικό μήνυμα του - Πώς θα αποφύγουμε νέο lockdown

Σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει στις 18:00 τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες, με φόντο την κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα λόγω κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός θα περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί με βάση τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα, ενώ, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας "ο πρωθυπουργός δεν θα πει για lockdown, θα αναφερθεί στην κατάσταση σήμερα και τι πρέπει να γίνει για να μην εφαρμόσουμε σκληρότερα μέτρα".

Αναμένεται να υπογραμμίσει ότι οι πολίτες πρέπει να εφαρμόσουν με μεγάλη προσοχή και αυστηρότητα τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, μετά το "σήμα κινδύνου" που έχουν εκπέμψει οι υγειονομικές αρχές για την επιβάρυνση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στα Νοσοκομεία και την εκτόξευση των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων ασθενών.

 

 

madata.gr
Post
Πολιτική Τετάρτη 17.09.2025

Κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων το Σ/Ν του ΥΠΕΘΑ «Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας για την τροποποίηση των υπό στοιχεία 016B/21 και 017Β/21 συμβάσεων για την προμήθεια φρεγατών τύπου «FDI HN» και την εν συνεχεία υποστήριξή τους»

Κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025, το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο « Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας για την τροποποίη

Post
Πολιτική Τετάρτη 17.09.2025

Επίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας της Κροατίας Ivan Anusic στην Ελλάδα και συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα υποδεχτεί στην Αθήνα, αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025 (11.30 π.μ.), τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας της Κροατίας, Ivan Anušic. Με

Post
Πολιτική Τετάρτη 17.09.2025

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη στην παρουσίαση του «Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης για την Ανάπτυξη του Στρατιωτικού Τουρισμού»

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης παρευρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025, στην παρουσίαση του «Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης για την Ανάπτυξη του Στρατιωτικού Τουρισμού&