Image
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 17:05 Εκτός Ελλάδος

Σάλος με την κρυφή ερωμένη του Ερντογάν: Διέρρευσε βίντεο με εpωτικές στιγμές του

Η μελαχρινή καλλονή, Ντεφνέ Σαμιελί, τράβηξε σε μία νύχτα τα φώτα της δημοσιότητας το 2014 όταν οι φήμες την ήθελαν να είναι κρυφή ερωμένη του σουλτάνου. Φέρεται να γνώρισε τον Ερντογάν αφού είχε χωρίσει το 2011 από τον σύζυγό της με τον οποίο ήταν μαζί από το 1995 και έχουν μαζί μία κόρη.

Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές του Μαρτίου, ο Τούρκος πρόεδρος μαθαίνει ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με εκείνον και το όμορφο μοντέλο, η οποία σήμερα είναι τραγουδίστρια και έχει δικές της εκπομπές στην τηλεόραση και στο YouTube.

Μαινόμενος και εκτός εαυτού κάνει επίθεση στο διαδίκτυο απειλώντας ότι θα απαγορεύσει το twitter, του Facebook και του YouTube.

Η αιτία για το μίσος του εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε ονοματεπώνυμο.

Η Ντεφνέ Σαμιελί, ωστόσο, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή.

Σε παλαιότερη προεκλογική συγκέντρωση του Ταγίπ Ερντογάν, η Ντεφνέ Σαμιελί εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ.

Οι φήμες, τότε, είχαν οργιάσει τόσο πολύ που μιλούσαν ακόμα και για κρυφό γάμο της Ντεφνέ με τον Τούρκο ηγέτη. Ο Ερντογάν σε καμία περίπτωση δεν ήθελε αυτές οι φήμες να φτάσουν στα αυτιά της γυναίκας του, με την οποία είναι μαζί 38 ολόκληρα χρόνια. Αλλά πολύ περισσότερο δεν ήθελε να αμαυρώσει την εικόνα του οικογενειάρχη και πιστού συζύγου που είχε αριστοτεχνικά φιλοτεχνήσει για τους πιστούς οπαδούς του.

Ο Τούρκος ηγέτης απαγόρευσε το twitter τον Μάρτιο του 2014 ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Το ίδιο απείλησε να κάνει και τον περασμένο Ιούλιο χωρίς να πραγματοποιήσει ακόμα την απειλή του. Προς το παρόν, ο Ερντογάν έσβησε τη φωτιά που πήγε να ανάψει στο σαράι του. Το ερώτημα είναι, για πόσο ακόμα.

 

mega.com
Post
Εκτός Ελλάδος Πέμπτη 22.01.2026

Πλαίσιο συμφωνίας για Γροιλανδία και Αρκτική ανακοίνωσε ο Τραμπ – Ο «Χρυσός Θόλος» και τα ορυκτά στο επίκεντρο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ευρώπη για την Αρκτική, μετά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, στο Παγκόσμ

Post
Εκτός Ελλάδος Δευτέρα 19.01.2026

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση τρένων στη νότια Ισπανία

Τα βαγόνια ενός τρένου με προορισμό τη Μαδρίτη εκτροχιάστηκαν και πέρασαν στην αντίθετη γραμμή. Στη συνέχεια συγκρούστηκαν με ένα άλλο τρένο που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση στην πόλη Αδαμούθ, κ

Post
Εκτός Ελλάδος Κυριακή 18.01.2026

Η Γερμανία απέσυρε εσπευσμένα το στρατιωτικό κλιμάκιο από τη Γροιλανδία

Η Γερμανία προχώρησε σε αιφνιδιαστική αποχώρηση στρατιωτικού κλιμακίου από τη Γροιλανδία, μόλις 44 ώρες μετά την άφιξή του, προκαλώντας ερωτήματα για τα πραγματικά αίτια της απόφασης. Σύμφωνα με δη