Image
Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 14:41 Παράδοση

Καλοκαιρινά Αλαλούμια 2020»

Ο Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Φαιστού και το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού, για τα 44 χρόνια παρουσίας του στα θεατρικά δρώμενα, θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική εκδήλωση, το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 21:00 με την μουσικοσατιρική επιθεώρηση, «Καλοκαιρινά Αλαλούμια 2020».
Το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού, επιστρατεύει παλιούς και νέους ηθοποιούς, για να χαρίσει άφθονο γέλιο στους θεατές για τα 44 χρόνια παρουσίας.
Παίρνουν μέρος οι, Γιώργος Δαμιανάκης, Ειρήνη Ανδρουλάκη, Εβελίνα Φραγκιαδάκη, Στέλλα και Ελένη Αναστασάκη, Στέλιος Ρομπόκος, Ελένη Ασιθιανάκη, Μιχάλης Λεμονομιχελάκης, Μάνος Παπαδογιαννάκης, Μεθοδία Ματαλλιωτάκη, Γιάννης Καπαρουδάκης, Μεθόδιος Ψωμάς, Μανώλης Τσακαλάκης, Αφροδίτη Λεμονάκη.
Είναι μια ευκαιρία για όλους, να διασκεδάσουν μέσα από την έξυπνη σάτιρα των καταστάσεων της καθημερινότητας του Έλληνα, από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα ριάλιτι.

Η παράσταση θα δοθεί στο Ανοικτό Θέατρο Ζαρού, στις 21:00

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλη τη διάρκεια της παράστασης

Πηγή: typoskritis.gr
Post
Παράδοση Δευτέρα 23.02.2026

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Εύχομαι να βρισκόμαστε και να νιώθουμε ότι η ζωή μας στην πόλη βελτιώνεται όλο και πιο πολύ. Μπορούμε να πάμε όλοι μαζί την πόλη μας μπροστά. Καλή Σαρακοστή»

Με δύο εκδηλώσεις, λόγω του άστατου καιρού, σε Καράβολα και Λότζια, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου αλλά και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Νικο

Post
Παράδοση Δευτέρα 23.02.2026

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23/2/26

Σήμερα γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα, Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα. Άγιος Πολύκαρπος Επίσκοπ

Post
Παράδοση Δευτέρα 23.02.2026

Καθαρά Δευτέρα: Τι συμβολίζει και γιατί ονομάστηκε έτσι;

Η Καθαρά Δευτέρα συμβολίζει την καθαρότητα ή την αγνότητα, αν προτιμάτε, καθώς είναι η πρώτη μέρα της Σαρακοστής δηλαδή της μεγάλης νηστείας του Πάσχα που διαρκεί 40 μέρες όσες και οι μέρες νηστείας τ