Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 18:24 Βλέπω/Ακούω

Κορονοϊός: Απογευματινά μπουζούκια - Απ' τις 20.00 ο Νίκος Βέρτης


Μετά τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση με στόχο τον περιορισμό διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού, τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης μεταθέτουν τα ωράρια λειτουργίας τους.

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μέχρι τις 24/8 θα επιβάλλεται λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 24.00 ως τις 07.00, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης – όχι σε όλες- αλλά σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και το νέο μέτρο αφορά μόνο αυτές.

Ωστόσο, ένα από τα νυχτερινά κέντρα που αποφάσισε να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας του και να προσαρμοστεί στις διαταγές των Αρχών, είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο διασκέδασης θα λειτουργεί πλέον από τις 20.00 και μέχρι τις 24.00. Έτσι, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, αλλά θα ικανοποιηθεί και το κοινό του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ το προσωπικό του δε θα μείνει χωρίς δουλειά.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή, στις 19.30.

Να θυμίσουμε πως οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν στις 7 Αυγούστου.

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 13.01.2026

Κλειστά τα σχολεία σήμερα 13.1.2026 λόγω παγετού και χιονοπτώσεων:

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας Στην Αρχαία Ολυμπία, με απόφαση του Δημάρχου, τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026 σε τέσσερις περιο

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 13.01.2026

Ταξί: Απεργία διαρκείας από σήμερα 13 Ιανουαρίου 2026, με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

Τα αιτήματα των οδηγών ταξί είναι τα ακόλουθα: – Παράταση στην υποχρεωτική και βίαιη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση για το 2035, με βιώσιμο σχέδιο μετάβασης – Ξεκάθαρο διαχωρισμό των υπηρ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 13.01.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη 13/1/26

Στην Κρήτη, τις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της Κρήτης μέχρι το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά