Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020 16:06 Βλέπω/Ακούω

AΣΕΠ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες μόνιμων προσλήψεων εκπαιδευτικών


O AΣΕΠ  έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα τα αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 αναρτήθηκαν στο ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 46/24-12-2019 και ΦΕΚ 5/26-2-20 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90 και ΠΕ91 , κατά κλάδο και ειδικότητα, για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης καθώς και για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των οικείων βαθμίδων Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Δείτε τα αποτελέσματα μέσω του ΑΣΕΠ, πατώντας ΕΔΩ

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.04.2026

Αυτοψία της Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου σε Καλλιτεχνούπολη και Διώνη για τις εργασίες αποκατάστασης μετά την κακοκαιρία «Erminio»

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Καλλιτεχνούπολης και της Διώνης πραγματοποίησε η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πορεία των εργασιών απο

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.04.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «15 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση και τον εκσυγχρονισμό της Αυθεντικής Μαραθώνιας Διαδρομής»

Η Περιφέρεια Αττικής, σε στενή συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, αναλαμβάνει ένα έργο κομβικής σημασίας για το μέλλον του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, χρηματοδοτώντας με 15 εκατ. ευρώ την ανάπλαση και τον

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.04.2026

Η SKY express μεταφέρει και φέτος το Άγιο Φως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Με προγραμματισμένες πτήσεις, η SKY express, η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» για το 2025 (ERA), θα μεταφέρει και φέτος το Άγιο Φως από την Αθήνα σε επτά προορισμούς σε όλη την Ελλάδα,