Κυριακή 02 Αυγούστου 2020 11:03 Βλέπω/Ακούω

Επίθεση με βιτριόλι: Ευχάριστα νέα για την 34χρονη - Πότε βγαίνει από το νοσοκομείο


Δυόμισι μήνες μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα η 34χρονη Ιωάννα αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η άτυχη 34χρονη είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο Nοσοκομείο ακόμη και μέσα στον Αύγουστο. Παρόλα αυτά η ψυχολογία της κοπέλας ακόμη δεν είναι καλή.

Την περασμένη εβδομάδα το κορίτσι υποβλήθηκε στο έβδομο χειρουργείο.

Η επέμβαση, όπως αναφέρει το Star, έγινε στο αριστερό της χέρι, το οποίο είναι καμένο από το καυστικό υγρό, ενώ δίπλα της όλο αυτό το διάστημα είναι η οικογένειά της και οι φίλες της.

Την ίδια ώρα η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών της Θήβας.

Παραμένει αμίλητη και δεν έχει πει κουβέντα για εκείνη την ημέρα. Πάντως τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση όσων αφορά τις έρευνες της αστυνομίας.

https://www.tanea.gr

 

 
Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 11.05.2026

Παύλος Μπαριτάκης: «Η προτομή για το Μανώλη Μπικάκη αποτελεί ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για την σύγχρονη Ιστορία μας»

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε στον οικισμό Αμύγδαλος στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του ήρωα της Κύπρου Μανώλη Μπικάκη, με τον Δ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 10.05.2026

Ο Δήμος Μαλεβιζίου έτοιμος για τις παραλίες - Αναμονή για το «πράσινο φως» από την Κτηματική Υπηρεσία

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου μας ότι σύμφωνα με τον Νόμο 5092/2024 - ΦΕΚ 33/Α/4-3-2024 (Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες δι

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 10.05.2026

Θαλάσσια ρύπανση στον Πειραιά

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη ότι κατά τη διαδικασία παραλαβής καυσίμου ενός κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Βερμούδων, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στη περιοχή Ξαβ