Σάββατο 01 Αυγούστου 2020 23:49 Θωρώ/Γροικώ

Ελένη Μενεγάκη: Φώτα, κάμερες, ξαναπάμε


Η Ελένη Μενεγάκη ξαναμπήκε στο στούντιο ένα μήνα μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha.

Τα φώτα και οι κάμερες άναψαν ξανά για την Ελένη Μενεγάκη, ακριβώς έναν μήνα μετά το τηλεοπτικό της αντίο. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από λίγες εβδομάδες διακοπών στην αγαπημένη της Άνδρο, επέστρεψε στην Αθήνα και ξαναμπήκε στο στούντιο.

Ωστόσο, μη νομίζετε ότι η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σε τηλεοπτικό πλατό τόσο σύντομα μετά την ανακοίνωσή της πως αποχωρεί για ένα χρονικό διάστημα από την τηλεόραση. Η Ελένη στάθηκε ξανά μπροστά από τον φακό για τις ανάγκες διαφήμισης γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η Ελένη Μενεγάκη είχε γράψει στη λεζάντα: «Όταν σου αρέσει αυτό που κανείς, όσες ώρες και να δουλεύεις νιώθεις σαν να ξεκίνησες το γύρισμα πριν λίγο».

https://www.zappit.gr

 

 
Post
Θωρώ/Γροικώ Τετάρτη 05.08.2020

Οδηγός για αφορολόγητη αγορά πρώτης κατοικίας. Οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά

Χωρίς κανένα φόρο ή με πολύ ελάχιστη φορολογική επιβάρυνση μπορεί πλέον ένας νέος, άγαμος ή έγγαμος, να αγοράσει πρώτη κατοικία, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Σύμφωνα με την εφημερίδα "

Post
Θωρώ/Γροικώ Τετάρτη 05.08.2020

Εισηγούνται πολύ δύσκολα μέτρα για την επιστροφή μας στη νέα κανονικότητα

Σε δύο εβδομάδες θα έχουν την πλήρη εικόνα της κατάστασης όπως έχει πλέον διαμορφωθεί μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, οι επιστήμονες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων. Με τα νεώτερα μ ...

Post
Θωρώ/Γροικώ Τρίτη 04.08.2020

Γάμοι και βαφτίσεις με 100 άτομα: Τι γίνεται με τις δεξιώσεις που ακυρώνονται λόγω κορονοϊού

Γάμοι και βαφτίσεις με “κόφτη” στα 100 άτομα έως 31 Αυγούστου και οι ακυρώσεις έχουν πάει “σύννεφο”. Οδηγίες για το τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που υπάρχουν σημεία “τριβής” με τις επιχειρήσεις ...