Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 15:19 Πολιτική

Καταδίκη Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας του Μπογδάνου – Καλείται να καταβάλει 7.000 ευρώ


Το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον Παύλο Πολάκη για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας, κάνοντας δεκτή την αγωγή του βουλευτή Α Αθήνας ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο κ. Μπογδάνος ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . «Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας με τον ποινικολόγο-ήρεμη δύναμη, σύμβουλο ΔΣΑ και συναγωνιστή, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλο. Οι επαναλαμβανόμενες, χυδαίες ύβρεις κόστισαν στον βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ €7000, που, πλην εξόδων, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου», ‬δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

http://www.topontiki.gr

 

 
Post
Πολιτική Τετάρτη 04.03.2026

Μ. Συντυχάκης: Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την Κρήτη σε πλωτό αεροπλανοφόρο και συνολικά τη χώρα σε πολεμικό ορμητήριο

Διέξοδο από τον κόσμο που φλέγεται μπορεί και πρέπει να δώσει ο λαός με ένα γενικό ξεσηκωμό, απαιτώντας εδώ και τώρα να κλείσουν οι βάσεις της Σούδας και όλες οι ΝΑΤΟΪκές βάσεις στη χώρα, να επιστρέψο

Post
Πολιτική Τετάρτη 04.03.2026

Μαξίμου: «Καθαρά αμυντικός ο χαρακτήρας της συνδρομής στην Κύπρο – Καμία εμπλοκή με το Ιράν»

Σε τρία επίπεδα κινείται η ελληνική διπλωματία, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συμμάχους για την αποτροπή μιας γενικευμένης ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή.

Post
Πολιτική Τρίτη 03.03.2026

Κοινό αίτημα Σ. Φάμελλου και Αλ. Χαρίτση για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Με επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρ