Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 13:47 Ειδήσεις

Ινδία: 410 νεκροί και 19.906 νέα κρούσματα κορονοϊού


 

Η Ινδία ανακοίνωσε σήμερα 410 νεκρούς και 19.906 κρούσματα κορονοϊού, κάτι που αποτελεί ρεκόρ ημερησίων κρουσμάτων στη χώρα.

Συνολικά στην Ινδία έχουν χάσει τη ζωής του από τον κορονοϊό 16.095 άνθρωποι σε σύνολο 528.859 κρουσμάτων.

“Ως τις 08:00 πμ (τοπική ώρα) της Κυριακής, 16.095 θάνατοι που σχετίζονται με τον νέο κορονοϊό είχαν καταγραφεί στη χώρα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου, μέχρι στιγμής 309.713 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού παρουσίασαν βελτίωση.

“Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στη χώρα αυτήν τη στιγμή ανέρχεται σε 203.051”, αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι συνομίλησε με τους αρμόδιους υπουργούς όλων των κρατιδίων μέσω τηλεδιάσκεψης στις 16 και 17 Ιουνίου για να σχεδιάσουν μια στρατηγική που θα βοηθήσει τη χώρα να εξέλθει από την καραντίνα που έχει επιβληθεί για την αναχαίτιση της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 24.07.2026

Ράπισμα στην Τουρκία από την Κάγια Κάλας σε ερώτηση του Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη στο ΕΚ

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με επίκαιρη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας που δήλωσε ότι «Τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της Τουρ

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 24.07.2026

Δωρεάν Προληπτικός Γενετικός Έλεγχος σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας στη Γέργερη

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026 από 18:00 - 20:00 μ.μ., η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το Βοήθεια στο Σπίτι Ρούβα του Δήμου Γόρτυνας και του Κέντρου

Post
Ειδήσεις Τρίτη 21.07.2026

Σάκης Αρναούτογλου: 24 τροπολογίες για να στηριχθούν οι παραγωγοί και τα προϊόντα της Ελληνικής γης

Είκοσι τέσσερις τροπολογίες για την ουσιαστική στήριξη των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των συνεταιρισμών και των βασικών παραγωγικών κλάδων της ελληνικής υπαίθρου κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και