Image
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 14:07 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ηρακλείου

Συμφωνία Δημάρχου Ηρακλείου και ΟΛΗ με τον Υπουργό Οικομομικών για την χερσαία ζώνη

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρωθεί η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στον Δήμο Ηρακλείου επιβεβαίωσε στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στην συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου.
Στη συνάντηση όπου συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Μηνάς Παπαδάκης, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι από πλευράς Υπουργείου υπάρχει η σύμφωνη γνώμη ώστε να προχωρήσουν οι τελικές διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Αυτό σημαίνει, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ότι: «πλέον, σε πολιτικό επίπεδο, το θέμα ουσιαστικά έχει τελειώσει, μετά και τη θετική άποψη τόσο του Υπουργού Οικονομικών όσο και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Απομένει η διευθέτηση ορισμένων τεχνικών λεπτομερειών που αφορούν και στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ώστε το ζήτημα να κλείσει και τυπικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα συμβεί σε εύλογο χρονικό διάστημα».

 

Πηγή: typoskritis.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 25.06.2026

Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στη λίμνη Αώου – Σώα τα δύο μέλη του πληρώματος

Πυροσβεστικό ελικόπτερο που συμμετείχε σε επιχείρηση αεροπυρόσβεσης κατέπεσε στην τεχνητή λίμνη Αώου, στην περιοχή μεταξύ Γρεβενών και Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια αποστολής υδροληψίας. Σύμφωνα με την

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 25.06.2026

Πανελλαδικές 2026: Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες – Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Άνοιξε σήμερα, Πέμπτη, η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026. Oi υποψήφιοι μπορούν να δουν τη βαθμολογ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 25.06.2026

Πρόγνωση καιρού σήμερα Πέμπτη 25/6/26

Στη Θεσσαλία νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες