Κυριακή 31 Μαΐου 2020 11:26 Μαντάτα

Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά


Μία γυναίκα συνεπιβάτης ενός εκ των δύο εμπλεκόμενων Ι.Χ. κατέληξε

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά, με μία γυναίκα να καταλήγει στα βαρύτατα τραύματά της.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο τροχαίο, το οποίο συνέβη στην λεωφόρο Μουρνιών, τελικά υπέκυψε στα βαριά τραύματά της. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και με μεγάλη σφοδρότητα στην λεωφόρο Μουρνιών.

Η συνεπιβάτιδα του ενός αυτοκινήτου διεκομίσθη αμέσως με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ και οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφρά. Δυστυχώς λίγη ώρα μετά η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή.

Τις συνθηκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Χανίων.

 

 

 
Post
Μαντάτα Τρίτη 07.07.2020

Οι Βρυξέλλες διαθέτουν 10 εκατομμύρια ευρώ για την προώθηση της γεωργίας συμπεριλαμβανομένων των κρασιών

«Η κρίση covid-19 είχε σημαντικό αντίκτυπο στους τομείς των ειδών διατροφής. Κυρίως λόγω των ραγδαίων επιπτώσεων στη ζήτηση από το κλείσιμο εστιατορίων, μπαρ και καφέ στην Ευρώπη» υπογραμμ

Post
Μαντάτα Τρίτη 07.07.2020

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Η Ελλάδα θα ωφεληθεί με κονδύλια που θα ξεπεράσουν τα 2 δις ευρώ

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης γενικός εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης μετά την υπερψήφιση από την Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης της έκθεσης έκανε την ακόλουθη δήλ

Post
Μαντάτα Τρίτη 07.07.2020

Δίκαιη μετάβαση στις περιφέρειες: στήριξη σε πολίτες, οικονομία και περιβάλλον

Η ΕΕ πρέπει να ολοκληρώσει τη μετάβαση σε μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία χωρίς να επιτρέψει το περαιτέρω άνοιγμα της «ψαλίδας» μεταξύ περιφερειών, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή του ΕΚ.