Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 16:26 Βλέπω/Ακούω

Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου


 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να ανακληθεί η υπό όρους αποφυλάκιση του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη και αποφάσισε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και  25 ημέρες.

Το πλήρες κείμενο του σκεπτικού του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν αλλά πάντως σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνης, Βαγγέλη Μουνδριανάκη, ο Δικηγορικός Σύλλογος θα κάνει αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση.

 

Πηγή: rethnea.gr

 

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.02.2026

Στη μονάδα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων Κάτω Ασιτών ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός

Τις εγκαταστάσεις βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων (βιολογικό καθαρισμό) των Κάτω Ασιτών που θα αξιοποιεί και την εκροή για άρδευση σε καλλιέργειες της περιοχής, επισκέφθηκε την Παρασκευή 6/2, ο Δήμαρχ

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.02.2026

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου – Πάνω από 200 προσαγωγές

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά τις 2 τα ξημερώματα. Άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ επί της οδού Γ’

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.02.2026

Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Κυδωνίας Τίτος

Μέσα σε ατμόσφαιρα έντονης συγκίνησης και πνευματικής φόρτισης τελέστηκε στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, Τίτου.