Image
Σάββατο 23 Μαΐου 2020 17:21 Αθλητικά

Βρέντζος: «Μου έστειλε προσβλητικό sms ο Μάγκεντ Σάμι»

 Ο πρώην προέδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος, αποκάλυψε ότι μετα την πρόσφατη ανάρτησή του ο νυν ιδιοκτήτης του Συλλόγου,Μάγκεντ Σάμι, του έστειλε ένα ειρωνικό- προσβλητικό μήνυμα ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν πρόκειται να του παραχωρήσει την ομάδα.


Και η… μάχη καλά κρατεί στον Εργοτέλη. Με νέα ανάρτηση του ο Γιώργος Βρέντζος αποκάλυψε ότι ο νυν ιδιοκτήτης του Εργοτέλη Μάγκεντ Σάμι, μετά την πρόσφατη ανάρτηση του, του έστειλε ένα ειρωνικό – προσβλητικό μήνυμα, μέσα από το οποίο του ξεκαθάρισε ότι δεν του πουλάει την ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η προχθεσινή μου ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων εκδήλωσα την πρόθεση μου να επιστρέψω στον Εργοτέλη, έγινε με αφορμή την επέτειο της ανόδου στη 2η τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Όσον αφορά την επιστροφή μου, ήθελα να στείλω μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις και να τσεκάρω αντιδράσεις προτού προβώ στην κατάθεση επίσημης πρότασης για την αγορά της ΠΑΕ. Αυτό επρόκειτο να κάνω μέσα στις επόμενες μέρες, επικοινωνώντας απευθείας με τον μεγαλομέτοχο, όπως έκανα και τις προηγούμενες 3 φορές.


Πηγή: kritipress.gr
Post
Αθλητικά Τρίτη 02.06.2026

Στο Παγκρήτιο στις 12 Αυγούστου το Super Cup ΑΕΚ-ΟΦΗ

Στο Παγκρήτιο Στάδιο θα διεξαχθεί τελικά το φετινό Super Cup Ελλάδας, με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο ΟΦΗ. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής

Post
Αθλητικά Κυριακή 31.05.2026

Ένας νεκρός και εκατοντάδες τραυματίες στα επεισόδια μετά τους πανηγυρισμούς για την Παρί Σεν Ζερμέν

Ένας μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, 219 πολίτες και αστυνομικοί τραυματίστηκαν — οκτώ εκ των οποίων σοβαρά — ενώ σημειώθηκαν 780 προσαγωγές, λεηλασίες και εκτεταμένοι βανδαλισμοί. Αυτά

Post
Αθλητικά Παρασκευή 29.05.2026

Αλλαγή φωτιστικών σωμάτων στα βοηθητικά γήπεδα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Αλικαρνασσού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης του εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Αλικαρνασσού. Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης, στο Β’ β