Image
Σάββατο 23 Μαΐου 2020 17:21 Αθλητικά

Βρέντζος: «Μου έστειλε προσβλητικό sms ο Μάγκεντ Σάμι»

 Ο πρώην προέδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος, αποκάλυψε ότι μετα την πρόσφατη ανάρτησή του ο νυν ιδιοκτήτης του Συλλόγου,Μάγκεντ Σάμι, του έστειλε ένα ειρωνικό- προσβλητικό μήνυμα ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν πρόκειται να του παραχωρήσει την ομάδα.


Και η… μάχη καλά κρατεί στον Εργοτέλη. Με νέα ανάρτηση του ο Γιώργος Βρέντζος αποκάλυψε ότι ο νυν ιδιοκτήτης του Εργοτέλη Μάγκεντ Σάμι, μετά την πρόσφατη ανάρτηση του, του έστειλε ένα ειρωνικό – προσβλητικό μήνυμα, μέσα από το οποίο του ξεκαθάρισε ότι δεν του πουλάει την ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η προχθεσινή μου ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων εκδήλωσα την πρόθεση μου να επιστρέψω στον Εργοτέλη, έγινε με αφορμή την επέτειο της ανόδου στη 2η τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Όσον αφορά την επιστροφή μου, ήθελα να στείλω μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις και να τσεκάρω αντιδράσεις προτού προβώ στην κατάθεση επίσημης πρότασης για την αγορά της ΠΑΕ. Αυτό επρόκειτο να κάνω μέσα στις επόμενες μέρες, επικοινωνώντας απευθείας με τον μεγαλομέτοχο, όπως έκανα και τις προηγούμενες 3 φορές.


Πηγή: kritipress.gr
Post
Αθλητικά Τρίτη 14.07.2026

Super League: Νέα ισοπαλία στις εκλογές προέδρου – Στην τρίτη ψηφοφορία θα κριθούν όλα

Για δεύτερη διαδοχική φορά άκαρπη απέβη η διαδικασία εκλογής προέδρου της Super League, καθώς οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος συγκέντρωσαν από επτά ψήφους, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομο

Post
Αθλητικά Δευτέρα 13.07.2026

Στην Αλ Αΐν ο Γιώργος Γιακουμάκης με τριετές συμβόλαιο

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Αλ Αΐν, με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων να ανακοινώνει την απόκτησή του. Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις επαφές με

Post
Αθλητικά Παρασκευή 10.07.2026

Στον ΟΦΗ μέχρι το 2028 ο Σιέλης

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Χρίστου Σιέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ο 26χρονος αμυντικός, γεννημένος στηνΚύπροστις 2 Φεβρουαρίου 2000,