Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 18:48 Πολιτική

Κορονοϊός: Μπλόκα σε διόδια, λιμάνια και σταθμούς εν όψει του Πάσχα


Ενδελεχείς ελέγχους στους σταθμούς διοδίων από την Τροχαία σε εικοσιτετράωρη βάση σε όλη την επικράτεια αλλά και στα λιμάνια από το Λιμενικό Σώμα, με σκοπό να αποτραπεί η μαζική φυγή ανθρώπων προς την επαρχία και τα νησιά αντίστοιχα εν όψει του Πάσχα, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτών για τον κορωνοϊό, ο κ. Χαρδαλιάς προανήγγειλε, μάλιστα, τσουχτερά πρόστιμα για όσους επιχειρήσουν να κινηθούν εκτός του τόπου κατοικίας τους.

    «Στις περιπτώσεις που θα διαπιστωθεί άσκοπη μετακίνηση, εκτός του νομού κατοικίας, το πρόστιμο θα διπλασιάζεται στα 300 ευρώ, θα αφαιρούνται οι πινακίδες και το όχημα θα επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησε», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Δεν έχουμε κρύψει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε στο στόχο ιδίως τις μέρες του Πάσχα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

madata.gr
Post
Πολιτική Σάββατο 10.10.2026

Παρέμβαση της Ελένης Βατσινά για τις μονογονεϊκές οικογένειες

Την ανάγκη να θεσπιστεί ενιαίο και ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο για τις μονογονεϊκές οικογένειες αναδεικνύει με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνι

Post
Πολιτική Παρασκευή 09.10.2026

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδος και Τουρκίας στα Χανιά στο πλαίσιο των ΜΟΕ

Ο νέος γύρος συναντήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας διεξήχθη σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2026, στα Χανιά. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από το Υπουργείο Εθ

Post
Πολιτική Παρασκευή 09.10.2026

Χάρης Μαμουλάκης: Τι απέγιναν οι ελληνικές διεκδικήσεις από τη Βουλγαρία, για τα κειμήλια και τις σορούς των Κολοκοτρώνη και Βελισσαρίου;

Στη Βουλή φέρνει ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης το ζήτημα των ελληνικών διεκδικήσεων από τη Βουλγαρία για την επιστροφή κειμηλίων και τον επαναπατρισμό των σορών των Ταγματαρχών Γε