Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 18:48 Πολιτική

Κορονοϊός: Μπλόκα σε διόδια, λιμάνια και σταθμούς εν όψει του Πάσχα


Ενδελεχείς ελέγχους στους σταθμούς διοδίων από την Τροχαία σε εικοσιτετράωρη βάση σε όλη την επικράτεια αλλά και στα λιμάνια από το Λιμενικό Σώμα, με σκοπό να αποτραπεί η μαζική φυγή ανθρώπων προς την επαρχία και τα νησιά αντίστοιχα εν όψει του Πάσχα, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτών για τον κορωνοϊό, ο κ. Χαρδαλιάς προανήγγειλε, μάλιστα, τσουχτερά πρόστιμα για όσους επιχειρήσουν να κινηθούν εκτός του τόπου κατοικίας τους.

    «Στις περιπτώσεις που θα διαπιστωθεί άσκοπη μετακίνηση, εκτός του νομού κατοικίας, το πρόστιμο θα διπλασιάζεται στα 300 ευρώ, θα αφαιρούνται οι πινακίδες και το όχημα θα επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησε», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Δεν έχουμε κρύψει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε στο στόχο ιδίως τις μέρες του Πάσχα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 07.08.2026

ΔΕΕΠ Ηρακλείου Ν.Δ.: Με έργα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί την Κρήτη στο μέλλον

Με έργα η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οδηγεί την Κρήτη στο μέλλον και για ακόμη μια φορά έμπρακτα το απέδειξε με την πρόοδο των μεγάλων έργων στον ΒΟΑΚ αλλά και με την υπογραφή της σύμβασηςγια τ

Post
Πολιτική Πέμπτη 06.08.2026

«Κόκκινα» δάνεια και οφειλές σε εφορία-ΕΦΚΑ «πνίγουν» επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Συσσωρεύονται τα χρέη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις αποτυχημένες επιλογές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους. Το 2025 αυξήθηκαν 3,77 δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφ

Post
Πολιτική Τετάρτη 05.08.2026

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον σταθμό φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων στα Μέγαρα

Στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, που φιλοξενεί έκτακτο σταθμό υποδοχής και φροντίδας πυρόπληκτων ζώων, έκανε στάση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του