Σάββατο 04 Απριλίου 2020 20:06 Ειδήσεις

Συγκλονίζει ο γιος του 52χρονου που πέθανε από κορονοϊό


Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις, αφού πέρα από άτομα ηλικιωμένα και ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, έχουν χάσει τη ζωή τους και νέοι άνθρωποι χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο και ο Νίκος Σπανός, ο 52χρονος που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 3/4 νικημένος από τον κορονοϊό.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» αποκάλυψε ότι πριν από 15 ημέρες ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε παρουσιάσει συμπτώματα, όπως πυρετό, βήχα, εξάντληση, όμως μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα η κατάσταση του επιδεινώθηκε και έτσι μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλεύτηκε για δώδεκα ημέρες. Δυστυχώς, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε χθες το μεσημέρι.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Πόπη Παπαδοπούλου, επικοινώνησε με τον 25χρονο γιο του άτυχου άνδρα και εκείνος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο τόσο για το χαμό του πατέρα του όσο και για τη δική του μάχη με τον κορονοϊό. «Είμαι καλύτερα εγώ. Αλλά δεν ξέρετε… είναι ψυχολογικό το θέμα τώρα. Πολύ δύσκολα. Ο πατέρας μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και έφυγε… τον πήρε ο ιός.

Τον πήρε. Δυστυχώς ο κορονοϊός, αυτό δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος, χτυπάει και ανθρώπους που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα, όπως και εμένα. Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι μέσα άλλες πόσες… Μιάμιση εβδομάδα μέσα στο νοσοκομείο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να βγαίνει έξω. Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει ο κόσμος να το δει παραπάνω.»

Δες το βίντεο με την εξομολόγησή του:

Ο 25χρονος γιος του Νίκου Σπανού παρακινεί τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

madata.gr
Post
Ειδήσεις Δευτέρα 11.05.2026

Με συγκίνηση και συμβολισμό τιμήθηκε η Μητρότητα στο Αστρίτσι

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», με σταθερό προσανατολισμό στην ανάδειξη των αξιών της οικογένειας, αφιέρωσε την Κυριακή 10 Μαΐου 2026 σε μια εκδήλωση υ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 07.05.2026

Γ. Αυτιάς για σύνορα: Αύξηση κονδυλίων, άμεσες επιστροφές, ολοκλήρωση έργων στον Έβρο

Δέκα προτάσεις κατέθεσε στην Οικονομική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, ως εισηγητής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, σχετικά με την οικονομική

Post
Ειδήσεις Σάββατο 02.05.2026

Ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης για φθηνό ρεύμα ζήτησε από την Κομισιόν ο Γ. Αυτιάς

Την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης στην Ευρώπη, ζήτησε από την Κομισιόν ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, ώστε να μειωθεί άμεσα η τιμή του ρεύματος και στην Ελλάδα. Ο Έλληνας