Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 12:48 Αθλητικά

Απασφάλισε ο Καντέρ κατά του Ερντογάν: Παρανοϊκές δικτάτορα κόσμος πεθαίνει στον δρόμο, κάνε κάτι


Ο στάρ των Μπόστον Σέλτικς, Ενές Καντέρ απασφάλισε κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Είναι γνωστές οι διαφωνίες του καντέρ και η κόντρα που έχει με τον Τούρκο πρόεδρο καθώς και ότι η ηγεσία στη γείτονα χώρα τον έχει επικηρύξει. Ο Τούρκος άσος κατοικεί μόνιμα στις ΗΠΑ καθώς κινδυνεύει με σύλληψη μόλις γυρίσει στη γενέτειρά του.

Με ανάρτησή του στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από ένα video, δείχνει ανθρώπους στην Τουρκία να λιποθυμάνε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, ο NBAer σχολίασε, με άκρως επιθετικό τρόπο,τους χειρισμούς του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσον αναφορά τον κορονοϊό.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορονοϊό στους δρόμους μέρα μεσημέρι στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ Ερντογάν», έγραψε στην ανάρτησή του.

newsbeast.gr
Post
Αθλητικά Τετάρτη 10.06.2026

Με 41 ομάδες και 630 εργαζόμενους – αθλητές συνεχίζεται το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου «Νίκος Τούλης»

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 41 ομάδων και 630 αθλητών συνεχίζεται στα Κλειστά Γυμναστήρια Νέας Αλικαρνασσού και «Μελίνα Μερκούρη», το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου &

Post
Αθλητικά Τρίτη 09.06.2026

Ξεκινούν οι εγγραφές για το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp 2026 του Δήμου Περιστερίου

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου διοργανώνει και φέτος το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp 2026, προσφέροντας στα παιδιά της πόλης μια μοναδική ευκαιρία δημιουργικής απασχόλησης, άθλησης και ψυχαγωγ

Post
Αθλητικά Δευτέρα 08.06.2026

Ανανέωσε στον ΟΦΗ ως το 2029 ο Φούντας

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ταξιάρχη Φούντα μέχρι το 2029. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ-ΟΦΗ αναφέρει: Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τη