Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 23:22 Βλέπω/Ακούω

Ο Έλληνας που πέρασε κορονοϊό, γρίπη και πνευμονία μαζί - Τι τον έσωσε


Πρόκειται για μια από τις πιο σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε συναντήσει ως σήμερα που η πανδημία του κορονοϊού σαρώνει τα πάντα στο διάβα της και έχει πλήξει σχεδόν όλες τις χώρες του πλανήτη. Άλλωστε, τα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι εκατοντάδες χιλιάδες και πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο εθελοντής διασώστης, Α. Αλεξίου, είναι ασθενής με γρίπη τύπου Β, πνευμονία και κορονοϊό μαζί, τριπλό τζακ ποτ όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Ο κ. Αλεξίου, εξήγησε πώς κόλλησε τον κορονοϊό και αστειευόμενος χαρακτήρισε τον ιό ως νυχτόβιο και μπαρόβιο, καθώς του προκαλούσε υψηλό πυρετό κατά τις νυχτερινές κυρίως ώρες.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει καπνίσει ποτέ του, καθόλα υγιής, ο οποίος έχει τρέξει σε πάρα πολλούς μαραθωνίους και όμως ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να κολλήσει τον οποιονδήποτε. Απλά, ο ίδιος είναι ένας γερός οργανισμός και γι' αυτό καταφέρνει να ξεπεράσει την δύσκολη κατάστασή του. Κάποιος μεγαλύτερος ή με προβλήματα υγείας θα αντιμετώπιζε πολλά ζητήματα.

news247

 
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 27.09.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 27/9/26

Πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή Αναλυτικά: Πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026 Βροχές και τοπικές καταιγίδες στις Σποράδες, στη Μαγνησία, στην Εύβοια, στην Αν. Στερεά

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 26.09.2026

Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στον λιμένα Πειραιά

Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, προέβησαν στη σύλληψη ενός 50χρονου αλλοδαπού

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 26.09.2026

Νέο ωράριο παραλαβής οινοσταφύλων στην ΕΑΣΗ από Δευτέρα

Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ενημερώνει τους παραγωγούς – μέλη της ότι από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026 το Οινοποιείο της εταιρείας στην Παλιανή για την παραλαβή ποικιλιακών οινοσταφύλων διαμορφώνει το