Image
Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 12:23 Βλέπω/Ακούω

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου μας προς τους Έλληνες

Ο πιλότος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας απήθυνε μήνυμα προς τους Ελληνες πολίτες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Οπως ήταν αναμενόμενο το μήνυμα είχε αναφορά στη δοκιμασία που περνάει ο ελληνικός λαός λόγω του κορωνοϊού, με τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας να λέει χαρακτηριστικά «Η Ελλάδα πάντα έβγαινε πιο δυνατή, αυτό θα γίνει και τώρα».
Το μήνυμα του πιλότου του F-16

«Ελληνίδες Ελληνες, όλοι μαζί ενωμένοι ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας. Τα 199 χρόνια από την Επανάσταση η Ελλάδα είχε πολλές ένδοξες στιγμές αλλά και πολλές δυσκολίες. Πάντα έβγαινε πιο δυνατή αυτό θα γίνει και τώρα. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πιλότος στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ομοψυχίας.

Λιτή τελετή στο Σύνταγμα

Με μία λιτή τελετή που είχε ελάχιστο κόσμο πραγματοποιήθηκε η τελετή κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου προς τιμήν των ηρώων της Επανάστασης του 1821, πάνω από την πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η διέλευση 4 μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000/-5 της Πολεμικής Αεροπορίας και 6 ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατριώτη πραγματοποίησε στις 11 το πρωί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών.
 

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.07.2026

Ημέρες Παιδικού Θεάτρου από την Περιφέρεια Κρήτης: 28 δωρεάν παραστάσεις σε 24 πόλεις και χωριά της Κρήτης

Με επίκεντρο το παιδί, την οικογένεια και την ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό, η Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάζει τις «Ημέρες Παιδικού Θεάτρου 2026», έναν θεσμό πολιτισμού που θα ταξιδέψει σε

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.07.2026

Ικανοποίηση Γ. Τσαγκαράκη για το νέο σύστημα καθαριότητας στο Ηράκλειο – «Η εικόνα της πόλης είναι πολύ καλύτερη» (vid)

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Τσαγκαράκης, για την απόδοση του νέου μεικτού συστήματος αποκομιδής απορριμμάτων μετά την είσοδο ιδιώτη. Παρά τη θετική πορεία,

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.07.2026

Έκτακτη χρηματοδότηση 700.000€ για τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου – «Ανάσα, αλλά δεν επαρκεί» δηλώνει ο Α. Περισυνάκης (vid)

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων του Δήμου Ηρακλείου ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος. Το ποσό αυτό δίνει σημαντική οικονομική «ανά