Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 14:16 Γνώμες

Θεοδωρικάκος: Θα ζήσουμε για καιρό σε συνθήκες πολέμου


Θα ζήσουμε μεγάλο χρονικό διάστημα σε συνθήκες που μπορεί να χαρακτηρισθούν πολεμικές και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι να κινηθούμε με ενότητα, αλληλεγγύη και πειθαρχία», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ.

 

Ο κ. Θεοδωρικάκος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόσθετων περιοριστικών μέτρων, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση εξετάζει κάθε μέτρο που θα διασφαλίζει την υγεία των πολιτών.

 

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων συμπεριφέρεται θετικά και επέκρινε την συμπεριφορά εκείνων που έφυγαν για τα χωριά τους το σαββατοκύριακο με κίνδυνο να διασπείρουν τον ιό. Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι εξετάζεται η διεύρυνση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες τροφοδοσίας σε εκείνους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να βγουν από το σπίτι τους.

www.topontiki.gr

 
Post
Γνώμες Πέμπτη 05.02.2026

Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου

Για όσα γράφονται και διακινούνται για το πρόσωπό μου, τονίζω ότι δεν έχω να κρύψω τίποτε. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε. Είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Η αποκατάσταση της αλήθειας είναι θέμα χρόνου.

Post
Γνώμες Τρίτη 27.01.2026

Αυταρχισμός, ορυκτά καύσιμα και κλιματική κατάρρευση, ή ένα καλύτερο μέλλον;

Η ΕΕ δεν πρέπει να αντικαταστήσει το ρωσικό αέριο με εισαγωγές από τις ΗΠΑ: όσο οι υπουργοί της ΕΕ επικυρώνουν την απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού αερίου, ακτιβιστές του βελγικού γραφείου της Greenpe

Post
Γνώμες Δευτέρα 26.01.2026

Να διερευνηθούν σε βάθος τα ακριβή αίτια της τραγωδίας των Τρικάλων

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την οδύνη της για τον τραγικό θάνατο εργαζομένων γυναικών και τον τραυματισμό συναδέλφων τους στο εργοστάσιο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα, μετά από ισχυρή έκρηξη και την εκδήλωση εκτεταμέν