Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 23:02 Θωρώ/Γροικώ

MasterChef 4: «Με μια φράση τους έχεις προσβάλει όλους!». Παταγώδης αποτυχία


Η κόκκινη ομάδα του MasterChef 4 ήταν η παίκτρια η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία.

Ο Ηλίας ως αρχηγός πήρε τον λόγο, λέγοντας πως κομμάτι της νίκης τους οφείλεται στα φαγόπυρα που έβαλε ο υπαρχηγός  Δημήτρης, με τους συμπαίκτες του να αντιδρούν.

«Είμαστε κι εμείς εδώ» αντέδρασε η Ντέμη με τον Ηλία να απαντάει στον Σωτήρη Κοντιζά: «Δε λέω αυτό σεφ… απλά επειδή εγώ δεν ξέρω πολύ καλά αυτές τις διατροφές όπως ο κύριος Κουτσόπουλος, δεν είμαι τόσο καλός σε αυτό».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τότε πήρε τον λόγο και του σχολίασε: «Έχεις καταφέρει κι έχεις προσβάλει τους πάντες μέσα σε μια φράση… συνέχισε!» είπε ο κριτής και έκανε τους πάντες στο πλατό να ξεσπάσουν στα γέλια.

Παταγώδης αποτυχία στο MasterChef – Πήραν 0 στις δύο από τις τρεις βαθμολογίες

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν οι παίκτες.

 

Στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, η μπλε και η κόκκινη ομάδα μαγείρεψαν για αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, για πυγμάχους και για κολυμβητές. Τρία διαφορετικά μενού δηλαδή και τρεις ξεχωριστές βαθμολογίες, τις οποίες έβαλαν οι αθλητές.

Μεγάλη νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα με ψήφους 33-7. Η μπλε ομάδα, μάλιστα, στις δύο από τις τρεις βαθμολογίες πήρε 0!

Βαθμολογίες…

Μπλε – Κόκκινη 7-33

Ρυθμική γυμναστική: 7-8

Πυγμάχοι: 0-11

Κολυμβητές: 0-14

madata.gr
Post
Θωρώ/Γροικώ Δευτέρα 06.04.2020

Πάρθηκε η απόφαση: Κεκλεισμένων των θυρών θα λειτουργήσουν οι Εκκλησίες το Πάσχα

Εκδόθηκε η ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας με την οποία προβλέπονται νέα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων για τη Μεγάλη Εβδομά ...

Post
Θωρώ/Γροικώ Δευτέρα 06.04.2020

ΕΡΤ: Το πρόγραμμα όλων των Ακολουθιών για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Στις ιδιάζουσες συνθήκες που εορτάζεται φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, μετά και την απόφαση να μην επιτραπεί η είσοδος πιστών στους ιερούς ναούς, η ΕΡΤ συμμετέχει στη μεγαλύτερη γιορτή του χρι ...

Post
Θωρώ/Γροικώ Δευτέρα 06.04.2020

Ανοιχτές οι εκκλησίες αλλά κεκλεισμένων των θυρών οι λειτουργίες το Πάσχα

 Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση έχει υπογραφεί από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και πλέον τελεί υπό την τελική έγκριση στο υπουργείο Υγείας για να υπογραφεί και από τον κ. Βασίλη ΚικίλιαΤην ...