Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 22:58 Βλέπω/Ακούω

Τα φιλιά και τα λάθη με την 40χρονη. Απολυμαίνουν το αεροσκάφος της Ryanair 4 ημέρες


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βελγικής γαλλόφωνης εφημερίδας La Libre Belgique και επικαλείται το ΚΥΠΕ, ένα αεροπλάνο της Ryanair βρίσκεται ακινητοποιημένο επί του παρόντος στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη.

Η 40χρονη – τρίτο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα- εργάζεται στο κτίριο της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Αμερικής 4, όπου αύριο θα γίνει απολύμανση. Κλειστό το Κολλέγιο Αθηνών, όπου φοιτούν τα παιδιά της.

Στην περίοδο, κατά την οποία είχε ήδη προσβληθεί από τον κορονοϊό, “έπεσαν” τα γενέθλια της 40χρονης, που είναι το τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα από το Μαρούσι, είχε τα γενέθλια της την περασμένη Δευτέρα (24.02.2020) και πήγε στη δουλειά της, στην Τράπεζα Πειραιώς, με γλυκά. Όπως ήταν φυσικό, οι συνάδελφοι έσπευσαν να της ευχηθούν και πολλοί από αυτούς την φίλησαν…    

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, ενημερώθηκε σήμερα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ότι ένας εργαζόμενός της στο κτήριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχετικό σχέδιο που είχε ήδη καταρτισθεί από την Τράπεζα για το θέμα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.
Κορονοϊός: Περίμενε δύο ώρες στο “Σωτηρία”

H γυναίκα περίμενε μάταια να εξεταστεί στο νοσοκομείο “Σωτηρία” επί δυο ώρες και έτσι αποφάσισε για να τελειώσει η ταλαιπωρία της να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η 40χρονη είχε ως αρχική επιλογή της ένα από τα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς. Όμως το μετάνιωσε πικρά.

Η γυναίκα, σύζυγος στελέχους μεγάλης εταιρείας στα νότια προάστια, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία επισκέφθηκε στη συνέχεια το ιδιωτικό θεραπευτήριο και από εκεί την παρέπεμψαν στο Αττικόν, που είναι και νοσοκομείο αναφοράς.

Στο “Αττικόν” νοσηλεύεται, πλέον, και μία φίλη της, η οποία παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα και θεωρείται νέο ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.
Κλειστό το Κολλέγιο Αθηνών

Την ίδια ώρα, συναγερμός έχει σημάνει και στο Κολλέγιο Αθηνών, όπου φοιτούν τα δύο παιδιά της 40χρονης: το ένα στην Α’ Λυκείου και το άλλο στο Γυμνάσιο.

Η διοίκηση του σχολείου με μήνυμα προς τους γονείς που υπογράφεται από τον κ.Απόστολο Αθανασόπουλο, συνδιευθυντή του Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστή Σχολικών Μονάδων ενημερώνει ότι η μητέρα μαθητών έχει κορονοϊό.

Το μήνυμα που εστάλη με την ένδειξη ”επείγουσα ανακοίνωση” προς τους γονείς των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών αναφέρει τα εξής:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορωναϊό Covid 2019.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία».

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 23.06.2026

Φόρο τιμής στον Ανδρέα Παπανδρέου απέτισαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτές και στελέχη

Νωρίτερα το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, βουλευτές, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και στελέχη του Κινήματος απέτισαν φόρο τιμής στον ιδρ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 23.06.2026

Πρώτη συνεδρίαση της ομάδας Εργασίας Περιφέρειας Κρήτης για την στήριξη της Κρητικής Ελαιοκομίας

Σε μια οργανωμένη προσπάθεια θωράκισης του ελαιοκομικού τομέα και προστασίας του εισοδήματος των παραγωγών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης η πρώτη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας με αντ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 23.06.2026

Μητσοτάκης: Οι σύγχρονοι πόλεμοι κρίνονται και στο ψηφιακό πεδίο – Εγκαινιάστηκε το νέο κέντρο κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ

Το μήνυμα ότι η εθνική ασφάλεια δεν κρίνεται πλέον μόνο στα παραδοσιακά πεδία μάχης, αλλά και στον κυβερνοχώρο, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τα εγκαίνια του νέου κτηρίου της Διεύθυν