Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 15:17 Πολιτική

Καραμανλής για Κική Δημουλά: Την αποχαιρετώ με βαθύτατη θλίψη


Δήλωση για την απώλεια της Κικής Δημουλά έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

 

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ την καταξιωμένη και πολυβραβευμένη ποιήτρια Κική Δημουλά. Είχα την τύχη να την γνωρίζω προσωπικά. Εκτιμώντας το ήθος, τη σεμνότητα και την ευαισθησία της. Θα μας λείψει πολύ. Στην οικογένειά της εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου», ανέφερε. 

www.topontiki.gr

 
Post
Πολιτική Τρίτη 01.07.2025

Mητσοτάκης: Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος – Ρίχνει γέφυρες στο «κόμμα του ράσου»

Επίσκεψη ενταγμένη στο σχέδιο να κλείσουν οι πληγές που άνοιξε με την Εκκλησία ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Ποιες Μονές θα επισκεφθεί. Μόνο τυχαία δεν είναι η επίσκεψη, την προσεχή Παρασκευή (4/7)

Post
Πολιτική Τρίτη 01.07.2025

Β. Κικίλιας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - Κανείς δεν θα κρυφτεί πίσω από κομματικές σημαίες»

«Δεν μπορεί να γίνεται ισοπέδωση, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ, ούτε για τα Τέμπη, ούτε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ούτε για οποιαδήποτε από τις παθογένειες στην ελληνική δημό

Post
Πολιτική Τρίτη 01.07.2025

Εισαγωγική Τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

Νομοθετική ρύθμιση που παρέχει πολεοδομική ασφάλεια στους οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους παρουσιάστηκε σήμερα σε σύσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Υπουργό Περιβάλ