Image
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 13:52 Πολιτική

Novartis: Η "Κελέση" παρουσιάζεται στη ΓΑΔΑ - Τη Δευτέρα η κατάθεση "Σαράφη"

Η προστατευόμενη μάρτυρας για την υπόθεση Novartis «Αικατερίνη Κελέση», σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας parapolitika.gr, επικοινώνησε με το αρμόδιο Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων και ανακοίνωσε ότι βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μία ημέρα μετά τη διαβεβαίωση του Αρείου Πάγου ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίον θα καταθέσουν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. 

Υπενθυμίζεται ότι ο επίσης προστατευόμενος μάρτυρας, «Μάξιμος Σαράφης» μετά και την διαβεβαίωση του Αρείου Πάγου ότι θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή με τον τρόπο που θα επιλέξει ο ίδιος, δηλαδή εξ’ αποστάσεως και με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

Τη Δευτέρα η κατάθεση «Σαράφη»

Την εξέταση του «Μάξιμου Σαράφη» υπό τις οδηγίες που έδωσε ο Αρειος Πάγος, δρομολογεί η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την ερχόμενη Δευτέρα στις 4 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επιτροπής της Βουλής, τα μέλη της θα συνεδριάσουν την Δευτέρα στις 11 το πρωί προκειμένου να αξιολογήσουν τις νέες εξελίξεις. Εκτός απροόπτου η πλειοψηφία θα ακολουθήσει τις υποδείξεις του Αρείου Πάγου

 

madata.gr
Post
Πολιτική Δευτέρα 22.06.2026

Νέο επιχειρησιακό κέντρο κυβερνοάμυνας στο Πεντάγωνο: Ένα «ψηφιακό οχυρό» για την ασφάλεια της χώρας (vid)

Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής θωράκισης της χώρας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Πληροφορικής Κυβερνοχώρο

Post
Πολιτική Δευτέρα 22.06.2026

Β. Κικίλιας: «Έχουμε έναν πραγματικό αντίπαλο: τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας»

«Έχουμε έναν πραγματικό αντίπαλο: τα υπαρκτά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Η αισιοδοξία μου δεν στηρίζεται στις δημοσκοπήσεις. Στηρίζεται στο έργο. Ο πολίτης ενδιαφέρεται για μετρήσιμα απο

Post
Πολιτική Δευτέρα 22.06.2026

Αυγενάκης: «Ώρα για ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών»

Την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου πλαισίου στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών αναδεικνύει με κοινοβουλευτική του παρέμβασηο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας και πρ.