Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 22:34 Πολιτική

Επικοινωνία Παυλόπουλου με τον γιατρό της Κικής Δημουλά


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον θεράποντα ιατρό της ποιήτριας- ακαδημαϊκού Κικής Δημουλά, ενημερώθηκε εκτενώς για την κατάσταση της υγείας της και της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Κική Δημουλά παραμένει στη ΜΕΘ του «Υγεία», όπου νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Θεραπευτηρίου νοσηλεύεται από τις 2 Φεβρουαρίου, με χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια.

Το βράδυ του Σαββάτου επισκέφθηκαν το θεραπευτήριο οι υπουργοί Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας της από τους θεράποντες γιατρούς που παρακολουθούν την Κική Δημουλά.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την Κική Δημουλά αναφέρει τα εξής:

«Η ακαδημαϊκός και ποιήτρια κα. Κική Δημουλά νοσηλεύεται από τις 2/02/20 στο Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ με χρόνια Αναπνευστική ανεπάρκεια.Στις 12/02/20 λόγω επιδείνωσης της αναπνευστικής της λειτουργίας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει διασωληνωμένη. Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία της νόσου και κριθεί απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς της».


thetoc

Post
Πολιτική Τετάρτη 08.04.2026

Τέλος στα Social Media για παιδιά κάτω των 15 ετών – Οι ανακοινώσεις του Κ. Μητσοτάκη

Σε μια κίνηση-τομή για την προστασία των ανηλίκων προχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καθολική απαγόρευση πρόσβασης στα social me

Post
Πολιτική Τετάρτη 08.04.2026

Στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη κατάργηση των Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών του e-ΕΦΚΑ

Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται σε εργαζόμενους και συνταξιούχους από την κατάργηση των Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών του e-ΕΦΚΑ που προωθεί η κυβέρνηση, αναδεικνύει ο Τομεάρχης Οικονομικών &a

Post
Πολιτική Τρίτη 07.04.2026

Ο Χάρης Μαμουλάκης για το νομοσχέδιο για το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο και το Ταμείο Εκσυγχρονισμού

Με δήλωσή του ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής ΗρακλείουΧάρης Μαμουλάκηςαναδεικνύει όλες τις ελλείψεις, την έλλειψη εγγυήσεων ανεξαρτησίας, τις παρεκκλίσεις από τις κα