Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 10:02 Ειδήσεις

Σοκ από τη νεκροψία της Γουίτνεϊ Χιούστον


Πνίγηκε ύστερα από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης, της έλειπαν 11 δόντια, ενώ είχε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της. Εχουν περάσει οχτώ χρόνια από τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όμως εξακολουθούν να ασχολούνται με το θέμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή το 2012 στην μπανιέρα του δωματίου της, σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία παρουσιάζει η Daily Mirror, ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν ατύχημα.

Η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%.

Όσο για τα δόντια της, η αδελφή του πρώην συζύγου της, Μπόμπι Μπράουν, ισχυρίστηκε ότι είχαν πέσει εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης κοκαΐνης.

Επίσης, η Γουίτνεϊ Χιούστον, είχε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της, ενώ κομμάτια δέρματος είχαν αποκολληθεί από την πλάτη και τα πόδια της. Tο καυτό νερό με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου 2012, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου.

Ακόμα, η διάσημη καλλιτέχνιδα είχε σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της, καθώς και ουλές στο στήθος της από πλαστική επέμβαση.

Επιπλέον, βρέθηκε μια περούκα «ραμμένη» στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά της, με τους ιατροδικαστές να διαπιστώνουν πως ενώ τα φρύδια της ήταν λιγοστά, τα μαλλιά κάτω από την περούκα της, ήταν πλούσια, μαύρα και κυματιστά.

 

e-daily

 
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 24.09.2026

Eρώτηση του Μ. Κεφαλογιάννη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προκλητική ομιλία Ερτογάν στον ΟΗΕ

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας με αφορμή την προκλητική ομιλία του Τούρκου προέδρου από το βήμα της 81ηςΣυνέλευσης του

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 18.09.2026

Ειδική ρήτρα στήριξης σε ρεύμα και καύσιμα ζητά ο Γ. Αυτιάς από την Κομισιόν

Με τη φράση «H Ευρώπη, κύριοι Επίτροποι, δεν μπορεί να είναι παρατηρητής!», ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς ζητά με κατεπείγουσα ερώτησή του προς τους Επιτρόπους Οικονο

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 16.09.2026

Σημαντική επιτυχία για τους Έλληνες και Ευρωπαίους αγρότες

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία των ευρωβουλευτών του Ευρωπαικού Λαϊκού ΚόμματοςΜανώλη Κεφαλογιάννη και Σελίν Ιμάρτ για τη χρηματοδότηση των Ελλήνων και Ευρωπαίων αγροτών από το φόρο άνθρακα που θα εισπράτ