Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 10:43 Βλέπω/Ακούω

Αποχώρησε από το MasterChef - Κατηγόρησε τους συμπαίκτες της για υποκρισία


Άλλη μια δύσκολη δοκιμασία ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους τρεις Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να επιβεβαιώσουν τις επιλογές για τις ποδιές, που μοίρασαν. Σε σειρά, όπως στο σχολείο, μπροστά ο Μέντορας Σεφ και πίσω να ακολουθούν οι «μαθητευόμενοι», ήρθε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες να ταράξει την κανονική ροή του διαγωνισμού.

Η δοκιμασία «Follow the Chef» και η άμεση δοκιμή της κάθε προσπάθειας από τον κάθε σεφ, ξεκαθάρισε τα πράγματα άμεσα. Το άγχος, η έλλειψη συγκέντρωσης και παρατηρητικότητας, η αυθαίρετη πρωτοβουλία, θα στοίχιζε σε κάποιον την ποδιά και επομένως την παραμονή του στον διαγωνισμό, πριν ακόμα αρχίσει.

Η λιγότερο πιστή εκτέλεση από την κάθε ομάδα, κρίθηκε στο τέλος σε μία δοκιμασία αποχώρησης. Εκείνος ή εκείνη, που δεν θα κατάφερνε, θα αποχωρούσε οριστικά από τον διαγωνισμό. Σε κάποιους ακούστηκε εύκολο, για άλλους όμως δεν ήταν καθόλου! Η δοκιμασία θρίλερ αποδεικνύει ότι το παιχνίδι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Το επίπεδο μπορεί μόνο να ανεβαίνει και όποιος δεν έχει την ικανότητα να το ακολουθήσει …θα μένει πίσω, στην καλύτερη περίπτωση, ή και εκτός διαγωνισμού!

Οι τρεις παίκτες που είχαν την χειρότερη επίδοση ήταν η Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Ηλίας από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ο Ηρακλής από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Οι τρεις τους έπρεπε στη συνέχεια να φτιάξουν μια ομελέτα, ένα τηγανητό αυγό, ένα αυγό μελάτο και ένα αυγό ποσέ. Οι παίκτες είχαν συγκεκριμένο αριθμό αυγών που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, κάτι που τους δυσκόλεψε πολύ, καθώς έπρεπε να είναι αρκετά προσεκτικοί.

Ο Ηρακλής ήταν ο νικητής στη δοκιμασία, έβγαλε τη μαύρη ποδιά και ανέβηκε στον εξώστη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Ηλίας και η Γιώτα είχαν από δύο καλές και δύο κακές παρασκευές, οπότε οι κριτές αποφάσισαν να επαναληφθεί η διαδικασία για τους δύο παίκτες.

Οι τρεις κριτές, τελικά, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το MasterChef η Γιώτα.

«Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάνε πραγματικά, γιατί είναι κρίμα. Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα να με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω», είπε η Γιώτα.

Πηγή: zappit.gr

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 12.07.2025

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 12/7/25

Σήμερα γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος, Ιλάρια. Αγία Βερονίκη η αιμορροούσα Για τη θεραπεία της αιμορροούσης γυναικός, που κατά

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 12.07.2025

ΟΠΕΚΕΠΕ – Χίος: «Κάηκαν τα βοσκοτόπια και δεν μας δίνουν αποζημίωση γιατί τα έχουν δηλώσει Κρητικοί»

Νέα σοκαριστική καταγγελία για το «πάρτι» στον ΟΠΕΚΕΠΕ Χωρίς βοσκοτόπια, λόγω της πρόσφατης φωτιάς, έχουν μείνει 18 οικογένειες κτηνοτρόφων της Χίου, οι οποίοι δεν μπορούν να λάβουν την α

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 12.07.2025

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 12/7/25

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύν