Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 13:59 Βλέπω/Ακούω

Big Brother: Ξεπέρασαν τις 10.000 οι αιτήσεις


Ένας μικρός χαμός επικρατεί για μια θέση στο σπίτι του Big Brother, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Epsresso, οι αιτήσεις από νέους και νέες που επιθυμούν να κλειστούν για 15 εβδομάδες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έφτασαν τις 10.000.

 

Την Τρίτη, μάλιστα, έπειτα από αυστηρό ξεσκαρτάρισμα σχετικά με τη σωματική και την ψυχική υγεία των παικτών, έγινε η προεπιλογή 40 υποψηφίων, σύμφωνα με πληροφορίες και από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα (ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, τρανς κ.λά.)

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, λοιπόν, προχωρά δυναμικά για να αρχίσει ο «Μεγάλος Αδερφός» την Κυριακή 8 Μαρτίου ή την Κυριακή 15 Μαρτίου, ενώ στο σπίτι θα μπουν 16 διαγωνιζόμενοι οι οποίοι -σύμφωνα με τις φήμες- θέλουν να πληρώνονται με 1200 ευρώ τον μήνα.

 

Να σημειωθεί ότι το σπίτι του “Big Brother” το οποίο θα στηθεί ως προκάτ στον χώρο ενός εργοστασίου στα Σπάτα, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή είναι εσωτερική του ΣΚΑΪ και οι φήμες θέλουν να κοστίζει γύρω στα 3.500.000 ευρώ. Ο παρουσιαστής θα είναι ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης ενώ για τη φωνή του «Big Brother» λέγεται ότι έχει επιλεγεί ο ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου, Γιάννης Ράμος.

www.topontiki.gr

 
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 11.10.2026

Πως μπορεί ο πολίτης να δει τον συντελεστή δόμησης ακινήτου ηλεκτρονικά

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο, με απόλυτη συνέπεια προς τους πολίτες και την αγορά ακινήτων, συνεχίζει να εμπλουτίζει τις ψηφιακές υπηρεσίες του, προσθέτοντας μια νέα λειτουργία στον Ψηφιακό του Χάρτη. Μέσ

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 10.10.2026

Εντοπισμός και διάσωση 33 αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στη Λέσβο

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Μυτιλήνης προέβησαν στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών (υπηκόων Τουρκίας), ηλικίας 37 και 31 ετών, για παραβάσεις της μεταναστευτικής νομοθεσίας.

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 10.10.2026

Από το χωράφι στο πιάτο. Η δράση για το κλίμα ξεκινά από τους μαθητές

Τη σύνδεση της τροφής με την υγεία, το περιβάλλον και το κλίμα γνώρισαν οι μαθητές του12ου Γυμνασίου Ηρακλείου, κατά την εκπαιδευτική επίσκεψή τους στοαγρόκτημα Πεσκέσι, στο Χαρασό Χερσονήσου. Την επ