Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 16:33 Ειδήσεις

Κρήτη: Κρίσιμες ώρες στην Εντατική για τον 15χρονο ποδηλάτη


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ο 15χρονος που το βράδυ της Κυριακής ενεπλάκη σε ατύχημα στην περιοχή Πίσσιδες στο Άγιο Νικόλαο με το ποδήλατό του, στο οποίο είχε εγκατασταθεί κινητήρας, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε ... μοτοποδήλατο!

Ο νεαρός αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με σοβαρότατα τραύματα – κάταγμα στο κρανίο και επισκληρίδιο αιμάτωμα, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και μπήκε αμέσως στην αίθουσα του χειρουργείου.

Μετά από 4 περίπου ώρες που διήρκεσε η σοβαρή επέμβαση, το 15χρονο αγόρι νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα στη Μ.Ε.Θ. του ΠΑΓΝΗ.

 

cretalive

 
Post
Ειδήσεις Σάββατο 30.05.2026

Τζιτζικώστας: «Στόχος μια ανθεκτική και ανταγωνιστική ευρωπαϊκή τουριστική πολιτική» – Παρουσίαση των βασικών αξόνων στο Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ

Ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε στο Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ τους βασικούς άξονες της πρώτης ενιαίας ευρωπαϊκής πολιτικής για τον Τουρισμό, η

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 29.05.2026

«Νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας και ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικής και της κυπριακής κυριαρχίας»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ με τις οποίες αμφισβητεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 28.05.2026

Β. Κικίλιας στη Συνέντευξη Τύπου για τα “Ποσειδώνια 2026”: «Ως κόρη οφθαλμού θα υπερασπιστούμε τη ναυτιλία, τη βαριά βιομηχανία της χώρας»

Στη διαχρονική δύναμη της ελληνικής ναυτιλίας, στον καθοριστικό ρόλο της για την παγκόσμια οικονομία και το διεθνές εμπόριο, καθώς και στη σημασία των “Ποσειδωνίων 2026” σε μια περίοδο έντ