Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 10:45 Πολιτική

Τραμπ σε Ερντογάν: Βρείτε τα με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο


Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στο Twitter o αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζαντ Ντίρι, στο επίκεντρο της συνομιλίας ήταν οι εξελίξεις σε Λιβύη και Συρία.

Ωστόσο, ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε και στην Ελλάδα και έστειλε στον Ερντογάν το μήνυμα για επίλυση των διαφορών με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σε ένα από τα tweets του ο Ντίρι υπογραμμίζει το εξής:

«Ο πρόεδρος Τραμπ υπογράμμισε επίσης τη σημασία της επίλυσης των διαφορών Τουρκίας και Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο».

 

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 27.02.2026

Ν. Κακλαμάνης για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα: «Αποτελεί την ενσάρκωση ενός δίκαιου αγώνα για την αποκατάσταση μιας ανεπανόρθωτης βλάβης από μια κατάφωρα άδικη, ανήθικη και παράνομη πράξη»

«Ο αγώνας μας για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα δε θα καμφθεί μέχρι την τελική δικαίωση. Σε αυτή την προσπάθεια ενώνονται δυναμικά οι γενιές που πέρασαν με τις γενιές που έρχονται. Σε

Post
Πολιτική Παρασκευή 27.02.2026

Ανάρτηση Λευτέρη Αυγενάκη για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Την έκδοση του τελικού πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ σχολίασε, χθες με ανάρτησή του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης.

Post
Πολιτική Τετάρτη 25.02.2026

Η Βουλή των Ελλήνων χρηματοδοτεί την κατασκευή 300 λευκών μπαστουνιών από τα εργαστήρια του Φάρου Τυφλών Ελλάδος

Η Βουλή των Ελλήνων, υλοποιώντας έμπρακτα την αμέριστη στήριξή της στους συνανθρώπους μας με αναπηρία, προχωρά στη χρηματοδότηση κατασκευής 300 λευκών μπαστουνιών από τα εργαστήρια του Φάρου Τυφλών Ελ