Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 18:17 Αθλητικά

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κατέθεσαν επίσημα αίτημα για VAR στους αγώνες για το Κύπελλο


Από το πρωί της Παρασκευής (24/1) βρίσκεται στην ΕΠΟ η κοινή επιστολή  ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού με την οποία οι δύο ομάδες ζητούν VAR και ξένους διαιτητές στα δύο μεταξύ τους  ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες στην επιστολή τους προς την ΕΠΟ ζητούν από κοινού να οριστούν διαιτητές από το εξωτερικό και στα δύο παιχνίδια, για την 7η φάση του θεσμού, όπως επίσης η χρήση του VAR να γίνει από ξένους με διαιτητές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην επιστολή τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός επισημαίνουν πως αν χρειαστεί θα καλύψουν οι δύο ΠΑΕ όλα τα έξοδα που θα προκύψουν.

Πηγη: gazzetta.gr

 
Post
Αθλητικά Παρασκευή 09.10.2026

Απόψε στο Παγκρήτιο Στάδιο ο αγώνας των Εθνικών ομάδων Γυναικών Ελλάδας – Αγγλίας

Το Παγκρήτιο Στάδιο, έχοντας μια μακρά και επιτυχημένη παράδοση στη φιλοξενία μεγάλων διεθνών διοργανώσεων και κορυφαίων αθλητικών συναντήσεων, αποτελεί για άλλη μια φορά το επίκεντρο του ελληνικού αθ

Post
Αθλητικά Παρασκευή 09.10.2026

Έκτακτες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αθλητικής διοργάνωσης στα Χανιά

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων ανακοινώνονται έκτακτες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αθλητικής διοργάνωσης στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Δήμου Χανίων στα πλαίσια διεξαγωγής της διοργά

Post
Αθλητικά Σάββατο 03.10.2026

Μητσοτάκης στην Εθνική: «Εκπλήξατε πολλούς, αλλά όχι τους εαυτούς σας»

Το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμονή της αναμέτρησης με τη Γερμανία για την 4η αγωνιστική του Nations League.