Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 18:17 Εκτός Ελλάδος

Anonymous Greece: Ξέρουμε τον αρχηγό των Τούρκων χάκερ


Στοιχεία για τους Τούρκους χάκερ που το βράδυ της Πέμπτης επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες υπουργείων της Ελλάδας  ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους οι Anonymous Greece.

Όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, τις συγκεκριμένες κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποίησε η ομάδα Aslan  Neferler Tim. Ισχυρίζονται επίσης πως έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία δύο ατόμων της ομάδας, ανάμεσά τους ο αρχηγός της.

Η ανακοίνωση των Anonymous Greece.

«Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.

Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο "αρχηγός" όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ). Σήμερα μετά τις 19.00 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία αυτών των δύο. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile».

Υπενθυμίζεται οτι το βράδυ της Πέμπτης κυβερνητικές ιστοσελίδες δέχθηκαν μαζική επίθεση με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας. Μεταξύ αυτών οι ιστότοποι των υπουργείων, Εξωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εσωτερικών, αλλά και της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του πρωθυπουργού.

Το ίδιο έκαναν και στις 17 Ιανουαρίου οπότε και "έριξαν" τις σελίδες της ΕΥΠ, της ελληνικής βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου και του υπουργείου Οικονομικών».

Τι είναι το Ddos;

Σύμφωνα με το bitdefender, το Ddos ή αλλιώς distributed denial-of-service είναι ένα είδος επίθεσης η οποία στοχεύει τον server και όχι τον υπολογιστή σας με σκοπό να το υπερφορτώσει με συνδέσεις.

Οι επιθέσεις Ddos έχουν επιτυχία όταν συντονίζονται από botnets με αποτέλεσμα η ισχύ τους να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Η δράση μίας Ddos επίθεσης

Το Ddos ανήκει στις 5 πιο επικίνδυνες κυβερνοεπιθέσεις, καθώς για να πετύχει ολοκληρωτικά μία επίθεση Ddos θα πρέπει ο επιτιθέμενος να έχει υπό την λειτουργία του ένα δίκτυο υπολογιστών, το οποίο αυτό δίκτυο ονομάζεται zombie net ή botnet.

 

 

thetoc

 
Post
Εκτός Ελλάδος Τετάρτη 04.11.2026

Ιστορική ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν το Κογκρέσο και ελέγχουν τη Βουλή στην υπόλοιπη θητεία του Τραμπ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης, οι Δημοκρατικοί κερδίζουν τον έλεγχο τόσο της Γερουσίας όσο και της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ. Πρόκειται γ

Post
Εκτός Ελλάδος Τρίτη 03.11.2026

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Στις κάλπες εκατομμύρια Αμερικανοί για τον έλεγχο του Κογκρέσου

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, εκατομμύρια Αμερικανοί για τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές (midterm elections). Η αναμέτρηση θεωρείται καθοριστική, καθώς θα κρίνει τον συσχετι

Post
Εκτός Ελλάδος Τετάρτη 28.10.2026

Σιδηροδρομική τραγωδία στο Τολέδο: 17 λεπτά τυφλής πορείας και τριπλή προειδοποίηση πριν τη φονική σύγκρουση με 68 νεκρούς

Μια ανείπωτη εθνική τραγωδία συγκλονίζει την Ισπανία, καθώς η σφοδρή σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών υψηλής ταχύτητας στην περιοχή του Τολέδο άφησε πίσω της τουλάχιστον 68 νεκρούς και περισσότερους από 10