Image
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 21:57 Αθλητικά

Σίμος: «Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παικτών μου»

 Ο τεχνικός της ομάδας του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ευχαριστημένος από την ανταγωνιστικότητα των παικτών του.

Ο Σίμος είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τα μεταγραφικά και τα αγωνιστικά θέματα: Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παικτών μου. Ήταν ένας ενδιαφέρων αγώνας ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Κοιτάξαμε στα... μάτια τον πρωτοπόρο και κάτι παραπάνω. Το ποδόσφαιρο κρίνεται όμως σε στιγμές. Χάσαμε το ματς από μία τέτοια στιγμή. Κρατάμε την μεγάλη εικόνα. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στην Ξάνθη. Μπράβο στους παίκτες μας.

Και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μάλλον… ξεπληρώνουμε το γκολ του Ναμπί και υπάρχει ατυχία στην ομάδα. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι μεταγραφές. Ο Ζοάο μπορεί αμέσως να μπει στην ομάδα. Ο Βαφέας είναι ματς με προοπτική. Μας ταιριάζουν αυτοί οι παίκτες. Και οι δύο μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο. Στο ματς με την Ξάνθη δεν θα είναι ο Ζοάο & ενώ για τον Τσιλιανίδη θα μάθουμε την Παρασκευή. Ο Ναμπί μάλλον θα γυρίσει στο ματς με την Λάρισα.

Πηγή: kritipress.gr
Post
Αθλητικά Τρίτη 29.09.2026

Ο Ιταλός Γκουίντα σφυρίζει το Ελλάδα – Ολλανδία στην Τούμπα

Η Ελλάδα έχει ξεκινήσει ιδανικά την πορεία της στο Nations League, με δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Σερβία και Γερμανία, και πλέον στρέφει την προσοχή της στην Ολλανδία. Η «γαλ

Post
Αθλητικά Δευτέρα 28.09.2026

Άνοιξε για το κοινό η πλατφόρμα κρατήσεων στο νέο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ο ΚΗΦΙΣΟΣ»

Το νέο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ο ΚΗΦΙΣΟΣ» ανοίγει ξανά τις εγκαταστάσεις του για τους δημότες και κατοίκους της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα ν

Post
Αθλητικά Δευτέρα 28.09.2026

Άλλη μία ξεχωριστή εμπειρία ιστορίας, φύσης και πολιτισμού, στη 17η Μινωική Διαδρομή

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, οι οποίοι ακολούθησαν τα βήματα της μυθικής πορείας του βασιλιά Μίνωα, από την Αρχαία Λύττο έως το Ψυχρό, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίο