Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 20:52 Ειδήσεις

Καρέ - καρέ οι δολοφόνοι των Μαυροβούνιων στη Βάρη. Φωτογραφίες - ντοκουμέντο


Στο φως της δημοσιότητας η αδίστακτη ομάδα των εκτελεστών, λίγο πριν και λίγο μετά το μακελειό σε ταβέρνα της Βάρης

Eίναι οι τέσσερις επαγγελματίες δολοφόνοι που εκτέλεσαν με 24 σφαίρες τους δύο Μαυροβούνιοι το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε ταβέρνα στη Βάρη. Μπροστά στα γυναίκες και τα παιδιά τους. Το OPEN TV φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες ντοκουμέντο της αδίστακτης ομάδας των εκτελεστών, λίγο πριν και αμέσως μετά το μακελειό. 

Οι εκτελεστές με τα μαύρα 

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, που παρουσιάζονται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη για το Ανοιχτό Κανάλι, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλλήνιας. Με αργά βήματα να κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνοι τα θύματα με τις οικογένειες τους.

«Μισή ώρα πριν τους εκτελέσουν ένα άτομο φτάνει έξω από την ταβέρνα όπου διαπιστώνει που κάθονται οι δυο Μαυροβουνιοι…». Σε αυτό το καρέ φαίνεται ένας από τους τέσσερις δράστες να είναι λίγα βήματα πιο μπροστά ενώ οι υπόλοιποι τρεις κινούνται σε σφιχτό σχηματισμό. Οι κινήσεις τους δείχνουν απολυτό επαγγελματισμό και προσήλωση στον στόχο τους. Φορούν στρατιωτικά παντελόνια και όλοι τους μαύρα κοντά μπουφάν ενώ έχουν και καπελά. Αδιαφορούν για το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που τους καταγράφουν. 

Η ομάδα των τεσσάρων μέσα σε λίγο χρόνο καλύπτει την απόσταση και φτάνει στην ταβέρνα. Μπαίνουν μέσα και χωρίς να διστάσουν με 24 σφαίρες εκτελούν τους δυο καταζητούμενους της Ιντερπολ που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας. Όπως φαίνεται, στις φωτογραφίες ντοκουμέντο του OPEN TV οι εκτελεστές βγαίνουν από την ταβέρνα και τρέχοντας κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο διαφυγής τους. Ο ένας από τους δράστες έχει προχωρήσει λίγα μέτρα πιο μπροστά και ενώ από πίσω του τον ακολουθούν δυο ακόμη από την ομάδα. Τρέχουν για να φτάσουν στο όχημα που θα τους απομακρύνει από το σημείο της διπλής εκτέλεσης. Δεν χάνουν δευτερόλεπτο και καλύπτουν την απόσταση σε ελάχιστο χρόνο. 

Ψάχνουν το κρησφύγετο

48 ώρες μετα το διπλό φονικό οι Αρχές αναζητούν ακόμη το κρησφύγετο των Μαυροβούνιων. Οι δύο τους γυναίκες το μόνο που αποκάλυψαν στους αστυνομικούς είναι ότι άλλαζαν σπίτι κάθε εβδομάδα και αυτό βρισκόταν πάντα σε πολυκατοικίες. Την ίδια ώρα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν σταλεί τα κινητά τηλεφωνά των θυμάτων για να διαπιστωθεί με ποιους επικοινωνούσαν όσο βρισκόνταν στη χώρα μας.

Χαρακτηριστικό του επαγγελματισμού των δολοφόνων των δύο Μαυροβούνιων είναι ότι διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι το ένα θύματα είχε δεχτεί εννέα σφαίρες ενώ τα επτά τραύματα ήταν διαμπερή.

madata.gr
Post
Ειδήσεις Τρίτη 24.02.2026

Ουκρανία: σύνοδος της ολομέλειας του ΕΚ για τα τέσσερα χρόνια από την επίθεση της Ρωσίας

Την Τρίτη, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο έκτακτης συνόδου της ολομέλειας, τέσσερα χρόνια από την πλήρους κλίμακας εισβολή της Ρωσίας. Η συνεδρίαση του

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 18.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Το νερό χάνεται. Η Ελληνική Κυβέρνηση καθυστερεί και οι αγρότες πληρώνουν»

Την ανάγκη άμεσων Ευρωπαϊκών και Εθνικών παρεμβάσεων για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, με έμφαση στην επιδεινούμενη κατάσταση στην Ελλάδα, αναδεικνύει με δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις προς την Ευ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 12.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Ναι στην προστασία των θαλασσών — όχι σε οριζόντιες απαγορεύσεις που πλήττουν τους αλιείς και τον αλιευτικό τουρισμό»

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου, με αφορμή πληροφορίες για επικείμενο εθνικό νομοσχέδιο σχετικά με τη δημιουργία νέων θαλάσσιων πάρκων στην Ελ