Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019 14:43 Πολιτική

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Καμμένου


Μπορεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, να βρίσκεται, αυτή την περίοδο στα… «κάτω» της εγχώριας κεντρικής πολιτικής σκηνής, ωστόσο το ενδιαφέρον του φαίνεται να έχει στραφεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Όπως διαβάζουμε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. και είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του, επί της λεωφόρου Συγγρού, προ ημερών έκανε την εμφάνισή της μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του πρώην υπουργού, «Η. Καμμένος Α.Ε».

Για την ιστορία, ο Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ξεκινώντας από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο, επιβλητικό κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση είχε γίνει προσπάθεια να πωληθεί παλαιότερα από τον κ. Καμμένο σε διεθνές fund, ωστόσο μέχρι νεωτέρας οι συζητήσεις θεωρούνται αποτυχημένες.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Πέμπτη 03.09.2026

Η χώρα χρειάζεται εφαρμόσιμη οικονομική πρόταση για την καταπολέμηση της ακρίβειας και τη στήριξη του εισοδήματος

Τα οικονομικά δεδομένα που καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα «Η χώρα πάει καλά αλλά δεν το καταλαβαίνουν οι πολίτες» παρουσιάζει ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζ

Post
Πολιτική Τετάρτη 02.09.2026

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Παρασκευά Παπαγεωργίου, τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, τον Αντιπεριφερειάρ

Post
Πολιτική Τετάρτη 02.09.2026

Το «θαύμα» των τιμολογίων λίγο πριν από την κάλπη: Όψιμη μείωση στα μπλε, ακριβότερο ρεύμα για τους πολλούς

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε χθες τιμολόγια ηλεκτρισμού που περιλαμβάνουν φθηνότερες τιμές για τα σταθερά τιμολόγια δωδεκαμήνου. Χρειάστηκε να πλησιάσουν οι εκλογές για να γίνει αυτό που το ΠΑΣΟΚ φώναζε εδώ και