Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019 14:43 Πολιτική

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Καμμένου


Μπορεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, να βρίσκεται, αυτή την περίοδο στα… «κάτω» της εγχώριας κεντρικής πολιτικής σκηνής, ωστόσο το ενδιαφέρον του φαίνεται να έχει στραφεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Όπως διαβάζουμε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. και είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του, επί της λεωφόρου Συγγρού, προ ημερών έκανε την εμφάνισή της μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του πρώην υπουργού, «Η. Καμμένος Α.Ε».

Για την ιστορία, ο Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ξεκινώντας από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο, επιβλητικό κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση είχε γίνει προσπάθεια να πωληθεί παλαιότερα από τον κ. Καμμένο σε διεθνές fund, ωστόσο μέχρι νεωτέρας οι συζητήσεις θεωρούνται αποτυχημένες.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Τρίτη 27.01.2026

Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλου

Η 27η Ιανουαρίου είναι ημέρα μνήμης για ένα από τα φρικιαστικότερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τη γενοκτονία των Εβραίων της Ευρώπης από τη ναζιστική Γερμανία. Αποτελεί διαρκή υπενθύμι

Post
Πολιτική Τρίτη 27.01.2026

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με αντικείμενο την εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων (vid)

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων. Κατά τη

Post
Πολιτική Τρίτη 27.01.2026

Αναδίπλωση Ταχιάου για τον ΝΟΑΚ μετά την παρέμβαση Χάρη Μαμουλάκη στη Βουλή

Σε αναδίπλωση αναγκάστηκε η κυβέρνηση της ΝΔ για το ζήτημα της υλοποίησης του Νότιου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΝΟΑΚ), μετά τον αρχικό ισχυρισμό του Υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου ότι δήθεν η ευθύνη κατα