Image
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 22:50 Πολιτική

Αυτό είναι το κινέζικο "τέρας" του Σι Τζινπίνγκ-Πόσο κοστίζει η λιμουζίνα του

Με μια εντυπωσιακή λιμουζίνα μετακινείται ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπινγκ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα.

Η λιμουζίνα Ν501 έχει κατασκευαστεί από την Hongqi και είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο που κατασκευάζει η Κίνα καθώς η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 800 χιλιάδες δολάρια.

Σύμφωνα με το insider.gr το όνομα Hongqi σημαίνει κόκκινη σημαία παραπέμποντας στο παραδοσιακό σύμβολο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ξεκίνησε το 1958 και από τότε αποτελεί το επίσημο όχημα για υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Κίνας τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός της χώρας.

 

Πηγή: typoskritis.gr
Post
Πολιτική Πέμπτη 28.05.2026

Στην ΑΓΣ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτης Σχοινάς

«Στολίδι για τη χώρα» και πραγματικό «φάρο γνώσης για τη Μακεδονία και ολόκληρη την επικράτεια», χαρακτήρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτης Σχοινάς, τη

Post
Πολιτική Πέμπτη 28.05.2026

Παρέμβαση Βατσινά στην Επιτροπή Νησιωτικότητας: Τα νησιά δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως "εξαιρέσεις"

Στην ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής, με αντικείμενο την παρουσίαση της Έκθεσης του ΟΟΣΑ για τη νησιωτικότητα, τοποθετήθηκε η Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ &

Post
Πολιτική Πέμπτη 28.05.2026

«Προστασία και στήριξη του εισοδήματος των ελαιοκαλλιεργητών στη νέα ΚΑΠ από τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ζητά με ερώτησή του από την Ευρωπαική Επιτροπή να αντιμετωπίσει τη διαρκώς αυξανόμενη μεταβλητότητα των τιμών και της παραγωγής ελαιολάδου που προκαλεί η κλιματική κρίση, ώσ