Image
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 22:50 Πολιτική

Αυτό είναι το κινέζικο "τέρας" του Σι Τζινπίνγκ-Πόσο κοστίζει η λιμουζίνα του

Με μια εντυπωσιακή λιμουζίνα μετακινείται ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπινγκ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα.

Η λιμουζίνα Ν501 έχει κατασκευαστεί από την Hongqi και είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο που κατασκευάζει η Κίνα καθώς η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 800 χιλιάδες δολάρια.

Σύμφωνα με το insider.gr το όνομα Hongqi σημαίνει κόκκινη σημαία παραπέμποντας στο παραδοσιακό σύμβολο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ξεκίνησε το 1958 και από τότε αποτελεί το επίσημο όχημα για υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Κίνας τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός της χώρας.

 

Πηγή: typoskritis.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 05.12.2025

Επαναλειτουργία της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο

ΤηΔευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025 θα επαναλειτουργήσει για το επιβατικό κοινό η βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υφυπουργό Υποδομών και

Post
Πολιτική Παρασκευή 05.12.2025

Β. Κικίλιας: «Έκτακτη προσέγγιση του “Blue Star” στη Σίφνο για διακομιδή παιδιού - Η δουλειά μας είναι να σκύβουμε πάνω από τα προβλήματα της καθημερινότητας»

Σε περιστατικό διακομιδής παιδιού από νησί των Κυκλάδων με πλοίο της γραμμής, λόγω της κακοκαιρίας και της αδυναμίας απογείωσης εναέριων μέσων, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Post
Πολιτική Παρασκευή 05.12.2025

Στέφανος Γκίκας στην 34η Σύνοδο της Ομάδας Εργασίας WPRUR του ΟΟΣΑ: «Η νησιωτική πολιτική για την Ελλάδα, δεν αποτελεί απλώς ένα ακόμη αναπτυξιακό εργαλείο. Είναι εθνική στρατηγική προτεραιότητα»

Στην 34η Σύνοδο της Ομάδας Εργασίας για την Πολιτική των Αγροτικών και Νησιωτικών Περιοχών (WPRUR) του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), παρενέβη διαδικτυακά ο Υφυπουργός Ναυτιλ