Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019 20:21 Βλέπω/Ακούω

Για τρίτη φορά πατέρας ο Ρίτσαρντ Γκιρ - Έγκυος ξανά η 36χρονη σύζυγός του


Για τρίτη φορά θα γίνει πατέρας ο Ρίτσαρντ Γκιρ αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι μαζί με τη σύζυγό του Αλεχάντρα Σίλβα περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Ο 70χρονος ηθοποιός έχει και έναν 19χρονο γιο, τον Χόμερ Τζέιμς Τζίμγκε με την πρώην σύζυγό του Κάρεϊ Λόουελ, ενώ και η Σίλβα έχει έναν γιο, τον Άλμπερτ έξι ετών από τον πρώτο της γάμο με τον Γκόβιντ Φρίντλαντ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και η 36χρονη Ισπανίδα που έχει ασχοληθεί με τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ, καλωσόρισαν τον πρώτο γιο τους, Αλεξάντερ πριν από εννέα μήνες.

Τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό “Hola!” περιμένουν ακόμη ένα μωρό. Σύμφωνα με το ισπανικό “Hello!” ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα επέλεξαν να μην επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν την είδηση. Η Σίλβα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι τριών μηνών έγκυος.

Ο Αμερικανός ηθοποιός παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 την Ισπανίδα, Αλεχάντρα Σίλβα με έντονη ανθρωπιστική δράση, κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 19.04.2026

39ο Συνέδριο ΓΣΕΕ: Σαρωτική νίκη της ΠΑΣΚΕ – Ενίσχυσε τις δυνάμεις της η ΔΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για τη νέα διοίκηση της Συνομοσπονδίας. Πρώτη δύναμη η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Συνεργασία – Τι δήλωσε ο Γιάννης Παναγόπουλος για το μέλλον του στην ηγεσία. Τα

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 19.04.2026

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα

Τις απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθη ένας 32χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Τουρκίας) για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 174 του Ν. 5222/2025 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας» από στελέχη της Π

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 19.04.2026

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Κουνήθηκε» το Λασίθι – Αισθητός μέχρι το Ηράκλειο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (19.04.2026) στη θαλάσσια περιοχή νότια του Λασιθίου, θέτοντας σε ετοιμότητα τις αρχές. Τα στοιχεία της δόνη