Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019 20:06 Πολιτική

Ο πρόεδρος της Κίνας στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου


Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2019, ύστερα από πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου, όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

Τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε στη Σαγκάη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ως επικεφαλής πολυάριθμης επιχειρηματικής αποστολής που ταξίδεψε στο οικονομικό και εμπορικό κέντρο της Κίνας επ΄ ευκαιρία της μεγάλης διεθνούς έκθεσης CIIE (China International Import Expo) 2019.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Σι Τζινπίνγκ με τους δύο ηγέτες να επαναβεβαιώνουν τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας που συνδέουν τις δύο χώρες, ενώ αναφέρθηκαν στους τομείς στους οποίους αυτή η συνεργασία μπορεί να ενισχυθεί και να διευρυνθεί.

madata.gr
Post
Πολιτική Κυριακή 25.01.2026

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπούργού: «Καλημέρα. Η εβδομάδα που πέρασε ανέδειξε τις προκλήσεις του νέου κόσμου που αναδύεται, τη σημασία των διατλαντικών σχέσεων, αλλά πολύ περισσότερο την α

Post
Πολιτική Κυριακή 25.01.2026

Επανέρχονται στην κυριότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ακίνητα στην Αττική συνολικής έκτασης 114. 363 τ.μ.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του για το μεγάλο Οικιστικό Πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο έχει ανακοινώσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δ

Post
Πολιτική Σάββατο 24.01.2026

Πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα περί δήθεν «πώλησης του κτιρίου του Πολεμικού Ναυτικού στην Πλατεία Κλαυθμώνος»

Πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί δήθεν «πώλησης του κτιρίου του Πολεμικού Ναυτικού στην Πλατεία Κλαυθμώνος». Όπως υπογραμμίζουν, τέτοιες α