Image
Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 14:29 Βλέπω/Ακούω

Στροφή 180 μοιρών από Κικίλια για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ: Όχι άλλη καμπάνια, το παιδί φεύγει για Βοστόνη

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ανατρέποντας κάθε αρνητική πιθανότητα κέρδισε την μάχη ζωής που έδινε και απέδειξε πως είναι ένας μικρός ήρωας και ένας μεγάλος αγωνιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο υπουργός Υγείας βλέποντας το πανελλαδικό κύμα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε άλλαξε στάση και εκεί που επιχειρηματολογούσε υπέρ της μη αποστολής του παιδιού στην Αμερική για να ακολουθήσει σωτήρια θεραπευτική αγωγή, τώρα λέει «ναι».

Ο Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ, λέγοντάς τους «ότι χρήματα συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα έχει καλώς, δεν χρειάζεται να συνεχιστεί η καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης, έχω επικοινωνήσει με το ιατρικό κέντρο της Αμερικής για να φύγει το παιδί για Βοστώνη».

Μάλιστα κάλεσε και τους γονείς του μικρού στο υπουργείο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μετάβασης της οικογένειας στις ΗΠΑ.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ κέρδισε με μεγάλη μάχη απέναντι σε κάθε αρνητικό προγνωστικό, καθώς απαιτούνταν 3.000.000 ευρώ και ήδη είχαν συγκεντρωθεί 2,5 εκ. ευρώ, τώρα απομένει να κερδίσει και τον πόλεμο ζωής που δίνει.

Και σίγουρα σε αυτό τον αγώνα έχει όλη την Ελλάδα μαζί του!

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 13.08.2026

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το σχολικό έτος 2026-2027

Ανοίγει την Παρασκευή 14 Αυγούστου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων προτίμησης περιοχών για την πρόσληψη αναπληρωτών, αναπληρωτριών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το διδακτικό έτος 2026-2027.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 13.08.2026

Αιτήσεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ από 14 έως 24 Αυγούστου

Ανοίγει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων προτίμησης για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και αναπληρωτριών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 13.08.2026

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου 2026, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή μετακίν