Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 15:07 Αθλητικά

To νέο ξεκίνημα της Εθνικής ξεκινά από τη Ρώμη


Οι ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020 χάθηκαν τον Σεπτέμβριο για την Εθνική μας ομάδα, η οποία μετά την ήττα στη Φινλανδία, «κόλλησε» στο ισόπαλο 1-1 με το αδύναμο Λιχτενστάιν, απογοητεύοντας για ακόμα μια φορά με την εικόνα της.

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ προχώρησε σε αλλαγές στις κλήσεις για το αποψινό εκτός έδρας ματς με την Ιταλία (21:45 / COSMOTE SPORT 1HD) και το εντός με τη Βοσνία και δεν δίστασε να αφήσει ηχηρά ονόματα εκτός. Ο Ολλανδός προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναζητεί το restart, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο επόμενο μεγάλο τουρνουά που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, αλλά και θα παρουσιαστεί αξιόμαχη στο Nations League που ακολουθεί.

Φυσικά, όπως ξεκαθάρισε ο Φαν'τ Σιπ, η απόφασή του αυτή και το ότι άφησε ονόματα όπως ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς εκτός, είχε να κάνει με το γεγονός ότι θέλει να έχει άποψη για ένα ευρύτερο φάσμα παικτών και να έχει μια γνώμη για το ποιους μπορεί να υπολογίζει στο μέλλον.

Όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Σταφυλίδης, Σιόβας, Χατζηδιάκος ή Λαμπρόπουλος και Μπακάκης. Στο κέντρο θα είναι ο Μπουχαλάκης με τον Κουρμπέλη και τον Μάνταλο, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Βρουσάι, Μπακασέτας και Δώνης ή Κουλούρης.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι... πετάει στα προκριματικά έχοντας πετύχει το απόλυτο των έξι νικών στον όμιλο. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και επιστρέφοντας σε αγώνα στη Ρώμη θα έχει αρκετούς φιλάθλους της στις εξέδρες καθώς αναμένονται γύρω στους 50.000 στο Ολίμπικο.

Η πιθανή ενδεκάδα για την Ιταλία περιλαμβάνει τους Ντοναρούμα, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα, Μπερναρντέσκι, Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα, Ιμόμπιλε και Ινσίνιε.

Πηγή: gazzetta.gr

Post
Αθλητικά Παρασκευή 17.04.2026

Στην Κρήτη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF με συμμετοχή-ρεκόρ 1.050 αθλητών από 31 χώρες

Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού θα βρεθεί η Κρήτη από τις19 έως τις 25 Απριλίου 2026, φιλοξενώντας τοΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITFστο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού. Η κορυφαία δι

Post
Αθλητικά Τετάρτη 15.04.2026

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF

Το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF, με τη συμμετοχή περίπου 1.400 αθλητών και αθλητριών από 35 χώρες της Ευρώπης. Η κορυφαί

Post
Αθλητικά Σάββατο 04.04.2026

Παραμένει για ακόμη 3 χρόνια στον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος

Παραμένει για ακόμη 3 χρόνια στον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος και συγκεκριμένα ωςτο καλοκαίρι του 2029, καθώςυπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ_ΟΦΗ αναφέρει: ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ιδια