Image
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 13:16 Αθλητικά

Αντετοκούνμπο: Ένιωθα «φυλακισμένος» στη FIBA, είναι σαν να βγήκα από το κλουβί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς των Μιλγουόκι Μπακς για την preseason του ΝΒΑ απέναντι στους Γιούτα Τζαζ, κάνοντας double-double με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο ηγέτης των «ελαφιών» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στις κάμερες και αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετικό είναι να παίζει στο ΝΒΑ, σε σχέση με τις διοργανώσεις της FIBA όπως το πρόσφατο Μουντομπάσκετ.

Συγκεκριμένα ο Greek Freak ρωτήθηκε για το εντυπωσιακό κάρφωμα που σημείωσε, λέγοντας: «Ένιωσα πολύ καλά! Όταν έπαιζα στη FIBA, ένιωθα σαν... φυλακισμένος! Ήταν σαν να βγήκα από το κλουβί και τώρα είμαι ελεύθερος! Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, που έπαιξα μπροστά από τους οπαδούς μας, μαζί με τους συμπαίκτες μου στους Μπακς».

 

Όσο για την ατάκα «φυλακισμένος» ένας ρεπόρτερ του ζήτησε διευκρινήσεις, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να απαντάει: «Οι κανονισμοί, ο τρόπος που παίζεται το μπάσκετ (στη FIBA), το spacing. Κάθε φορά που είχα την μπάλα, ένιωθα ότι έπαιζα μόνος εναντίον πέντε. Ήταν δύσκολο, τελείως διαφορετικό. Προτιμώ το ΝΒΑ πιο πολύ».

 

 

newsbeast.gr
Post
Αθλητικά Δευτέρα 23.03.2026

Πρωτάθλημα τέλος στη Super League- Ετοιμες για τα play-οff

Με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής έπεσε η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Super League, με το ενδιαφέρον πλέον να μεταφέρεται στα play-offs του τίτλου, όπου η μάχη αναμένεται να κορυφωθεί. Η

Post
Αθλητικά Κυριακή 22.03.2026

Εμμανουήλ Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ένα μοναδικό ρεκόρ!

Ο Έλληνας «Manolo» επιβεβαίωσε την παγκόσμια κλάση του, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και γράφοντας ιστορία για τον ελληνικό στίβο. Σε μια συγκλονιστική βραδιά, ο Εμμανουήλ Κα

Post
Αθλητικά Τετάρτη 18.03.2026

Οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Super League

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Super League, με τον Βεργέτη να ορίζεται στο Ολυμπιακός-ΑΕΛ Novibet. Βοηθοί του θα είναι οι Φωτόπουλος και Μπαλιάκας, Τέταρτος ο Τομαράς και στο VAR