Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2019 21:45 Κρήτη Νομός: Χανίων

Ισχυροί άνεμοι σάρωσαν τα Χανιά - Μετ΄ εμποδίων οι μετακινήσεις


Προβλήματα σε περιοχές των Χανίων έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, στην περιοχή μετά τον Άγιο Φανούριο όπου πέρυσι είχε εκδηλωθεί μεγάλη πυρκαγιά, έχουν πέσει στο οδόστρωμα κομμάτια από δέντρα και κλαδιά, ενώ στο τμήμα της εθνικής οδού λίγο πριν από την είσοδο προς Βρύσες, μεγάλο κομμάτι από δέντρο έπεσε πάνω σε όχημα που βρισκόταν σε κίνηση, προκαλώντας του υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει τραυματισμός του οδηγού.

Στα σημεία όπου έχουν αναφερθεί προβλήματα έχουν αναπτυχθεί οχήματα της ΕΛΑΣ για ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που παρεμβαίνει για την απομάκρυνση και κοπή κλαδιών και δέντρων όπου υπάρχουν προβλήματα.

Στον κόμβο Μουρνιών, δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν, μέχρι την απομάκρυνσή του, κυκλοφοριακά προβλήματα, ενώ οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Τέλος, από την ένταση των ανέμων «υποχώρησε» η βάση στήριξης των προβολέων του πυλώνα φωτισμού στο Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο της πόλης.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ