Image
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 20:53 Πολιτική

Μητσοτάκης: Η αποπληρωμή του δανείου από το ΔΝΤ εξοικονομεί πόρους

«Σήμερα η Ελλάδα κατέθεσε αίτημα για πρόωρη αποπληρωμή του ακριβού μέρους του δανείου της χώρας από το ΔΝΤ», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Η κίνηση αυτή ενισχύει την αξιοπιστία της χώρας, βελτιώνει τους δείκτες βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους και εξοικονομεί πόρους για το Ελληνικό Δημόσιο».

 

madata.gr
Post
Πολιτική Τρίτη 01.07.2025

Mητσοτάκης: Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος – Ρίχνει γέφυρες στο «κόμμα του ράσου»

Επίσκεψη ενταγμένη στο σχέδιο να κλείσουν οι πληγές που άνοιξε με την Εκκλησία ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Ποιες Μονές θα επισκεφθεί. Μόνο τυχαία δεν είναι η επίσκεψη, την προσεχή Παρασκευή (4/7)

Post
Πολιτική Τρίτη 01.07.2025

Β. Κικίλιας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - Κανείς δεν θα κρυφτεί πίσω από κομματικές σημαίες»

«Δεν μπορεί να γίνεται ισοπέδωση, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ, ούτε για τα Τέμπη, ούτε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ούτε για οποιαδήποτε από τις παθογένειες στην ελληνική δημό

Post
Πολιτική Τρίτη 01.07.2025

Εισαγωγική Τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

Νομοθετική ρύθμιση που παρέχει πολεοδομική ασφάλεια στους οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους παρουσιάστηκε σήμερα σε σύσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Υπουργό Περιβάλ