Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 10:15 Ειδήσεις

Ζουγανέλης για Μαχαιρίτσα: Είχε κάνει τρία ή τέσσερα bypass


Τρία ή τέσσερα bypass είχε κάνει στο παρελθόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, όπως αποκάλυψε ο στενός του φίλος Γιάννης Ζουγανέλης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε ότι «Τον παρακολουθούσε ο γιατρός του και γενικά ήταν καλά.Βέβαια, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κάνει η καρδιά όταν έχει κουραστεί στο παρελθόν από μία εγχείρηση».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι συγκλονισμένος με τον αναπάντεχο θάνατο του αγαπημένου τραγουδοποιού και καλού του φίλου.

«Η απώλεια είναι τεράστια. Εγώ νιώθω ότι κάποια χρώματα από τη ζωή μου έσβησαν. Ήταν ένα σοκ αυτή η βίαιη αποχώρηση» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Λαυρέντης δεν τελείωσε. Ο Λαυρέντης ενδεχομένως μόλις άρχισε. Δυστυχώς, εμείς οι νεοέλληνες αντιλαμβανόμαστε το ειδικό βάρος των ανθρώπων περισσότερο όταν φεύγουν από τη ζωή παρά όταν υπάρχουν σε αυτήν».

Μάλιστα αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Το χαμόγελό του ήταν συνεχώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Μονίμως πατούσε στη γη με μια διάθεση για να απογειωθεί. Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος που σε αγκάλιαζε και σε έχωνε μέσα στην αγκαλιά του» ανέφερε.

«Τον απασχολούσε πάρα πολύ η ομορφιά της καθημερινότητας. Δεν ήταν δογματικός, αγαπούσε πολύ τον άνθρωπο. Η μουσική, τα τραγούδια του Λαυρέντη ένωναν τους ανθρώπους και αυτό το έκανε συνειδητά. Ήταν ταπεινός. Ιδιαίτερα σεμνός και αγαπούσε πολύ τη ζωή. Δεν είχε καμία έπαρση» τόνισε.

 

news

 
Post
Ειδήσεις Τρίτη 18.11.2025

Ο Φαραντούρης φέρνει στο Ευρωκοινοβούλιο τις πρακτικές των funds και servicers

Τις καταχρηστικές πρακτικές των funds και servicers κατά δανειοληπτών στη χώρα μας φέρνει στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής και συντονιστής της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Προϋπολ

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 14.11.2025

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: Γιατί η σεισμόπληκτη Κρήτη έμεινε εκτός “Εξοικονομώ 2025” και RePowerEU

Με γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου θέτει ζήτημα άνισης μεταχείρισης και παραβίασης της αρχής της εδαφικής συνοχής, αναφορικά με τη μη ένταξη τω

Post
Ειδήσεις Δευτέρα 10.11.2025

Δέσμευση Κομισιόν σε Φαραντούρη για ανάκτηση κονδυλίων αν επιβεβαιωθεί κατασκοπεία της Τουρκίας

Στη δέσμευση να προχωρήσει σε έλεγχο των κονδυλίων προς την Τουρκία, προχώρησε η Ευρωπαία Επίτροπος Διεύρυνσης Μάρτα Κός, μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή και μέλους της επιτροπής ασφάλειας & άμυ