Image
Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 14:34 Βλέπω/Ακούω

Τους έφαγα και τους δύο - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το διπλό φονικό στη Καβάλα

Συγκλονίζει το διπλό φονικό στη Χρυσούπολη Καβάλας για ασήμαντη αφορμή. Όλα ξεκίνησαν για μια θέση πάρκινγκ. Ο φερόμενος ως δράστης και ο 40χρονος που έπεσε νεκρό φαίνεται πως είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού που είχε ο θανών.

Χθες βράδυ λοιπόν λογομάχησαν για μια ακόμη φορά. Ένας καυγάς που είχε τραγική κατάληξη. Καθώς ο 42χρονος άνδρας πήγε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 40χρονο. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μέρος της μητέρας του η οποία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του γιού της.

Και οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ο 40χρονος άνδρας ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Πληροφορίες από την Καβάλα μάλιστα, λένε ότι παραλίγο να τραυματίσει κι άλλο κόσμο ο δράστης, την ώρα του κακού. Γεγονός, που επιβεβαιώνει και αυτόπτης μάρτυρας.

«Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο centertv.gr.

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.07.2026

Πολύ θυελλώδεις άνεμοι σήμερα στο Αιγαίο και στην Κρήτη

Το ανεμολογικό πεδίο το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2026, σύμφωνα με την ανάρτηση του Διευθυντή Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών Κώστα Λαγοβάρδου: Πολύ θυελλώδεις άνεμοι νέων τις πρωινές ώ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.07.2026

Μητσοτάκης: Φόρος τιμής στους δύο πυροσβέστες στην έναρξη του Υπουργικού Συμβουλίου

Με λόγια βαθιάς συγκίνησης και σεβασμού προς τη μνήμη των δύο πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στο Ρέθυμνο, ξεκίνησε την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκο

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.07.2026

Σε «Red Code» η Κρήτη και ακόμη πέντε περιφέρειες λόγω ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς

Σε κατάσταση αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας («Red Code») έχουν τεθεί σήμερα οι περιοχές της χώρας όπου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (Κατηγορία 4), σύμφωνα με