Image
Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 15:27 Οικονομία

ΔΕΗ: Παράταση για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλλουν αίτηση εκ νέου υπαγωγής στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ηλεκτρικής ενέργειας, που παρέχουν όλοι οι προμηθευτές.

Η παράταση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ελήφθη με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά. Κρίθηκε επιβεβλημένη για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων που τηρείται από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ με τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων του έτους 2018. Επίσης για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες από την αρχικά περιορισμένη περίοδο υποβολής αιτήσεων που είχε οριστεί.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.idika.gr/kot/και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2019 θα ενημερωθούν για την εκ νέου ένταξή τους ή όχι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Μέχρι τον έλεγχο και έγκριση (ή όχι) των νέων αιτήσεων παραμένουν ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο οι υφιστάμενοι δικαιούχοι, σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

 

madata.gr
Post
Οικονομία Τρίτη 30.06.2026

Νέος δασμός 3 ευρώ στα μικρά δέματα από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει στις online αγορές

Από την 1η Ιουλίου τίθεται σε ισχύ στην Ευρωπαϊκή Ένωση νέος δασμός ύψους 3 ευρώ για τα μικρά δέματα αξίας έως 150 ευρώ που εισάγονται από χώρες εκτός ΕΕ, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό των

Post
Οικονομία Τρίτη 30.06.2026

Παράταση έως τις 30 Ιουνίου 2027 στην εκτός σχεδίου δόμηση κατά παρέκκλιση

«Η προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την οποία παρατείνεται έωςτις 30 Ιουνίου 2027η δυνατότητα έκδοσης οικοδομικών αδειών για την εκτός σχεδίου δόμησ

Post
Οικονομία Δευτέρα 29.06.2026

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (vid)

Πολύωρη και εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του Ηρακλείου είχε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) κ. Ιωάννης Βουτσινάς με αφορμή την επίσκεψή