Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 10:18 Βλέπω/Ακούω

Μετά την Κρήτη, στη Ζάκυνθο ο Εμίρης του Κατάρ


Το σούπερ γιοτ "Al Lousail" του 39χρονου Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανι οργώνει τις θάλασσες του Ιονίου.

Μετά την Κρήτη όπου βρέθηκε ο Άραβας βαθύπλουτος ηγέτης, πλησίασε με το πλωτό παλάτι του τη Ζάκυνθο. Όχι τυχαία αφού πάνω από τη διάσημη παραλία του Ναυαγίου βρίσκεται η έκταση των 15.000 στρεμμάτων που αγόρασε ο πατέρας του το 2014 με στόχο να επενδύσει στην περιοχή, χτίζοντας τουριστικά καταλύματα για Κροίσους απ' όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Εμίρης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με αρμόδιους, ώστε να «ξεπαγώσουν» τα επενδυτικά του σχέδια, τα οποία είχαν «κολλήσει» σε γραφειοκρατικά ζητήματα.

Ο Αλ Θανί επισκέφθηκε μάλιστα το Σάββατο το πολυσυζητημένο οικόπεδο, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ο πρέσβης του Κατάρ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρέσβης ζήτησε τη βοήθεια του υπουργού, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα για να ξεκινήσει η επένδυση στο νησί.

Ο Εμίρης του Κατάρ με τo Al lousail που στα Αραβικά σημαίνει «άνετο ταξίδι» θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις διακοπές του σε άλλα νησιά του Ιονίου.

dete.gr

 
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 15.01.2026

Παρέκκλιση δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προς αποβίβαση ασθενούς στο Λαύριο

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, για την έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι του Λαυρίου, του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου ¨ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ¨ Ν.Π.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 15.01.2026

Σε εξέλιξη η αντικατάσταση πινακίδων ονοματοθεσίας οδών στα Βριλήσσια

Ο Δήμος Βριλησσίων προχωρά στην αντικατάσταση των πινακίδων ονοματοθεσίας οδών, στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης της αστικής σήμανσης και της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών. Ο Δήμαρχο

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 15.01.2026

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ) για στρατεύσιμους γεννηθέντες τα έτη 2008 και 2009

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Ισότητας και ΚΕΠ του Δήμου Περιστερίου, Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 5265/2026 «Χάρτη