Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 10:18 Βλέπω/Ακούω

Μετά την Κρήτη, στη Ζάκυνθο ο Εμίρης του Κατάρ


Το σούπερ γιοτ "Al Lousail" του 39χρονου Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανι οργώνει τις θάλασσες του Ιονίου.

Μετά την Κρήτη όπου βρέθηκε ο Άραβας βαθύπλουτος ηγέτης, πλησίασε με το πλωτό παλάτι του τη Ζάκυνθο. Όχι τυχαία αφού πάνω από τη διάσημη παραλία του Ναυαγίου βρίσκεται η έκταση των 15.000 στρεμμάτων που αγόρασε ο πατέρας του το 2014 με στόχο να επενδύσει στην περιοχή, χτίζοντας τουριστικά καταλύματα για Κροίσους απ' όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Εμίρης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με αρμόδιους, ώστε να «ξεπαγώσουν» τα επενδυτικά του σχέδια, τα οποία είχαν «κολλήσει» σε γραφειοκρατικά ζητήματα.

Ο Αλ Θανί επισκέφθηκε μάλιστα το Σάββατο το πολυσυζητημένο οικόπεδο, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ο πρέσβης του Κατάρ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρέσβης ζήτησε τη βοήθεια του υπουργού, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα για να ξεκινήσει η επένδυση στο νησί.

Ο Εμίρης του Κατάρ με τo Al lousail που στα Αραβικά σημαίνει «άνετο ταξίδι» θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις διακοπές του σε άλλα νησιά του Ιονίου.

dete.gr

 
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 21.12.2025

Βασιλόπιτα 2026: Ποιες είναι οι οι τιμές – Πόσο πληρώνουμε σε ζαχαροπλαστεία και φούρνους

Στα ζαχαροπλαστεία της χώρας, η μέση πανελλαδική τιμή για βασιλόπιτα τύπου τσουρέκι ή κέικ, με επικάλυψη ζάχαρης άχνης, σοκολάτας ή παρόμοιας διακόσμησης, κυμαίνεται από 12 έως 15 ευρώ το κιλό. Χαμηλ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 21.12.2025

Καρυστιανού: Καταγγελία για έλεγχο του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Τεμπών - Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης, αναφέρει

Καταγγελία για «χτύπημα της κυβέρνησης» σε βάρος του Σύλλογος Θυμάτων και Συγγενών των Τεμπών 2023 διατυπώνει η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ. Σύμφωνα με την ίδια, τ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 21.12.2025

Είμαι καθαρός σαν αστραπή: Τι λέει ο Ανεστίδης για την έρευνα περί επιδοτήσεων

Με κατηγορηματικό τρόπο απαντά ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο προκαταρκτικής έρευνας για φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία.