Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 23:44 Ειδήσεις

Δολοφονία Αμερικανίδας Βιολόγου: Η ΕΛ.ΑΣ ζητά να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του 27χρονου


H τοπική ΕΛΑΣ κρίνει ορθό να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του 27χρονου καθώς υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για απόπειρες επιθέσεων σε βάρος νεαρών γυναικών με την χρήση της ίδιας μεθοδολογίας.

Υποβλήθηκε , σήμερα, αίτημα για εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου που ομολόγησε τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης 60χρονης Sue.

H τοπική ΕΛΑΣ κρίνει ορθό να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του 27χρονου καθώς υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για απόπειρες επιθέσεων σε βάρος νεαρών γυναικών με την χρήση της ίδιας μεθοδολογίας.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό υπάρχει και μία καταγεγραμμένη απόπειρα εναντίον μίας γυναίκας από τη Πολωνία που φέρεται να προσπάθησε να τις χτυπήσει με το αυτοκίνητο του, ένα λευκό επιβατηγό.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ'ομολογίαν δράστης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο 27χρονος, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και οπλοφορία.

 

cretalive

 
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 10.07.2025

Ροδόπη: 21χρονη μαχαίρωσε 66χρονο μετά από καυγά – Διερευνάται η σχέση τους

Θανάσιμα τραυματισμένος βρέθηκε ένας 66χρονος άνδρας σε ορεινή περιοχή στο χωριό Κάρδαμο Ροδόπης, κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Οι αστυνομικοί ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο, παρουσία ιατροδικαστή κ

Post
Ειδήσεις Τρίτη 08.07.2025

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός που οδηγούσε μεθυσμένος μετά από παράσταση στον Βόλο

Επιασε τιμόνι ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ Από το δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στα κρατητήρια οδηγήθηκε χθες το βράδυ γνωστός ηθοποιός, που επισκέφθηκε τον Βόλο για παράσταση κα

Post
Ειδήσεις Τρίτη 08.07.2025

Εντοπισμός και διάσωση 115 αλλοδαπών νοτιοανατολικά της Γαύδου

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αγίας Γαλήνης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, για τ